web analytics
Fotbal intern

Să le spună cineva că nu s-a terminat Liga 1

Cert e că FCSB poate bate Astra și pe bune, pe valoare, fără să fie nevoie de culoare lăsate prin defensivă, de fotbaliști care se întorc cu spatele când trage Coman. Coman care, în viața lui, n-a tras cu mai mult de 15 km/h. Și tu să te întorci cu spatele…

A fost un meci fără nicio emoție, chiar dacă FCSB s-a comportat de parcă s-a încheiat campionatul. Cred în șansa lor cum cred eu că iau milionul de coco duminică la loto.

Nu-mi place Hora, cred că nimeni pe planeta asta nu poate spune că e fan Hora. Dar Hora în clipa de față e, pe lângă Gnohere, cam cum e De Bruyne pe lângă Hristu Chiacu. O sută de kile de carcasă, absolut degeaba la 99% dintre mingile jucate, ăsta e Gnohereul din ultima perioadă.

Cuplul comic de la Telekom, Grădinescu – Cosmescu, mi-a făcut din nou duminica amară. Al doilea a comentat United – Chelsea cu o poftă de parcă l-au trimis la Balș să dea la sapă în timp ce îl aleargă trei de Mandingo să îl impregneze. Primul, acest bâlbă continuă al TV-ului, nu doar că a confundat jucători, dar a confundat și faze. Ofsaid la aut, henț la fault, le zice doar pe invers.

Apropo de Grădinescu. A descoperit statistica, are pe cineva care-i vâră tot felul de chestii complet irelevante pe care Emil 1905 le citește de parcă citește din Biblie. Cică FCSB e echipa care a câștigat cele mai multe meciuri la o diferență mai mare de un gol. AȘA ȘI CE VREI TU ACUMA???

Dacă Alibec are un Budescu sau un Teixeira, Alibec devine golgheter din nou. Dar n-are, are doar rupți. La fel cum FCSB joacă precum în perioada liceului. Construiește aproximativ, ca în ligile mici, fără fotbaliști de creație, e unica echipă din fotbalul modern care arată așa. Și nu e vina jucătorilor, e vina celui care a construit lotul ăsta.

Altfel, o nouă mostră de spectacol în tribune. Cel mult 1000 de spectatori, probabil 100-200 de plătitori. Și ăștia se bat în instanțe cu dorința de a ciordi iar numele Stelei? Cum motivează? Prin succesul uriaș pe care îl au acum? Prin faptul că aduc 30.000 de fani pe sezon la stadion? Prin faptul că vând 4 tricouri? Nu, tati! E bine așa cum e. FCSB, eventual o combinație cu Academica Clinceni și mutat la Tg. Jiu. FC FCSB Academica Tg. Jiu se va numi. Sau FCSBATJ!

Revin. Sunt două puncte acum între FCSB și CFR, da? Dacă CFR ia bătaie de la Viitorul, lucru posibil, nu știu dacă și probabil, rămân două. Cu trei etape înainte de final și cu un meci direct. Deci s-ar juca titlul, chiar dacă unii de la FCSB se văd deja în Dubai, la poze cu clădirile alea dezgustătoare sau prin dune.

6 comentarii

  • Aduna 1500 pe un teren in care tribuna are 900 de locuri🤣🤣🤣
    Au adunat 36000 cu Rapid dar doar o data…In urmatorul meci erati 250.

    • Ai tendința să omiți niste detalii: vorbim de Liga 1 cu promovare intensă, inclusiv în timpul meciurilor din UCL și programări de meciuri duminica seara versus Liga 4 cu promovare doar din partea suporterilor și cu o programări vinerea la ora 15:00… 😮😮😮 Cu toate astea, vă suntem superiori ca medie/meci, vânzătorilor se mărțișoare. Asta înseamnă Steaua București vs o clonă abjectă înființată în 2003 de către un albanez pușcăriaș

  • Alexe, tăticule, iar delirezi! Au fost 3.500 de ce?!? De păsări pe cer? 🤣🤣🤣🤣 Fix 800 de tarabagii, rigipsari și electricieni din județele Giurgiu, Călărași și Dâmbovița. Ăsta e nucleul dur al fanilor SC FC Fîcîsîbî SA Mogoșoaia 2003. CSA Steaua București, pe de altă parte, adună 1.500 meci de meci în Liga 4… Atenție! Meci de meci în Liga 4! Repet, că poate n-ai percutat prea bine, ținând cont de faptul că ești fîcîsîbist: 1.500 meci de meci în Liga 4. Cât despre ipoteza unui playoff cu Dinamo: ea s-a verificat anul trecut cu Academia Partid: 36.400. Poate nu vor fi atâția, dar 10.000 sigur vom fi. Așa că nu ne mai plânge noua de milă și începe să aduni bani de tren că ai drum lung până la Târgu Jiu

  • Au fost 3500 dar la un stadion de 56000 se vede cam nasol.Sunt curios cati ar aduce CSA in play-out impotriva unei echipe precum Carmen sau CS AFC Dinamo.Am inteles ca s-ar juca pe Dinamo deci pot veni lejer 20.000.
    Daca nici cu reclama pe care o vei face in Prosport nu aduc macar 3500 atunci e clar…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.