web analytics
Fotbal intern

Do(b)rin Rotariu, această mică pramatie umflată de presă

Vă mai aduceți aminte de Do(b)rin, nu? Acest fotbalist deșirat, singurul tânăr din Liga 1 ridicat la statutul de mare vedetă fără să aibă vreodată două meciuri bune la rând, doar pentru că niște imbecili au visat oferte pentru el de la cluburile mari. Ei bine, ciudățelul ăsta care poartă nume de fotbalist s-a distrat la culme aseară, în startul CFR Cluj – Dinamo, atunci când pe minutul de reculegere un țampoi din galeria PSD a țipat ”Muie Steaua!”.

Ați înțeles, da? Bețivii din tribună s-au gândit să salute momentul de respect pentru victimele din Colectiv cu o înjurătură, iar prostovanul pe prostuțul ăsta mic l-a bușit râsul. Și culmea, mulți suporteri ai lui Dinamo s-au distrat tare pe tema asta.

rotariu

6 comentarii

  • Ar fi mare minune sa nu aiba traiectoria lui Radut, cu ursitoare care de care mai generoase dar menit parca sa ramana un etern supercampion al Gorjului. Dorin, “nepotul unchiului”, nu s-a ridicat inca la nivelul “ginopistolarului” din Targu Jiu dar poate deveni cat de curand unul. Ceva mai golan.

      • Radut a venit la Steaua odata cu Gardos. Florin joaca acum pe sute de mii de guinee anual , pe când cowboy-ul tau, foarte talentat, dar inconstant, e “fruntas la sat”, in indepartata Oltenie. A evoluat 4 ani la Steaua , de ce nu s-a impus? Parerea mea ca este inca necopt si are un moral slabut. Mai mult, cred ca este si cam orgolios( se manifesta olteanul din el) , o trasatura daunatoare unui jucator care doreste marea performanta. Este foarte posibil sa ii fi venit totusi mintea la cap si sa incerce sa mai recupereze ceva din timpul pierdut pe propria-i inconstienta. Din pacate va trebui sa se multumeasca acum, zic unii , cu un os de ros pe langa Parcul Circului, mult mai sarac in carne in comparatie cu vremurile in care era “miel” pe langa vechile cazarmi.

      • Eşti un jegos, peluza asta cu PSD în ADN îţi dă la muie şi te fute în gură! Poate-poate te întâlneşti pe stradă cu unul din noi, că apari tu în ştirile de la ora 5, jegule!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.