web analytics
Fotbal intern

AS Romprim – Steaua 0-9. Patru chestii de pe lângă meci

Ultimul meci din Liga a IV-a pe 2017 a fost în Ghencea, Steaua a contat ca echipă oaspete pe tabelă, dar s-a comportat ca echipă gazdă pe teren și a bătut fără probleme, cu vreo 1500 de spectatori în tribună. Tribună, nu tribune, că una e. Victoria înseamnă egalitate de puncte cu Academia Rapid, dar Steaua trece iarna pe primul loc grație golaverajului mai bun

1. Mai trebuie o tribună. Au fost 1500 de spectatori, 1500 încap!

Au fost cam 1500 de oameni. Adică 1500 de plătitori, că Steaua a fost echipa oaspete și suporterii au fost nevoiți să cumpere bilete. Problema e că 1500 încap acolo, nu se poate mai mult. Și ar trebui să se gândească cineva că din 2018, din primăvară, ar mai fi nevoie de o tribună. Cel puțin una. Am văzut la meci, dincolo de galerie, o grămadă de copii, o grămadă de oameni trecuți bine de prima tinerețe, lumea care ține cu Steaua începe să reacționeze. Acum depinde și de club să îi ofere condiții. Repet, loc ar fi pentru încă o tribună.

2. Narcis Răducan despre Predescu

A fost la meci și Narcis Răducan, am stat de vorbă vreo jumătate de oră înainte de meci despre Alin Predescu. Nu știam că l-a avut jucător la Pandurii în Liga 1, când era în echipă cu Edi Iordănescu. A spus că e un fotbalist de nivel mult mai ridicat decât liga în care joacă acum și că, după niște mici îmbunătățiri la capitole pe care nu le descriu acum ca să fiu fair-play, poate ajunge din nou sus. Oricum, Predescu e un fotbalist pe care Steaua îl poate folosi fără probleme și dacă ajunge în liga a doua.

3. E bine că se atrage atenția. Rămâne de văzut cui îi pasă!

În repriza a doua au fost afișate două mesaje pe care le pomenesc pentru că sunt importante. Despre unul am mai vorbit, iar aici nu iau apărarea galeriei cât o iau pe cea a ”cetățenilor” și pe cea a presei. Acțiunile jandarmilor la anumite meciuri sunt mai mult decât iresponsabile, v-am mai povestit despre cum am înghițit gaze la un meci. Și eu, și copiii veniți cu părinții să vadă jocul. Al doilea este despre cazul glumei numite AMFB, o chestie obscură care funcționează dubios și care, sper eu, să devină furnizor de forță de muncă pentru Poarta Albă în viitorul apropiat. Pentru că atunci când nu reacționezi când o echipă joacă cu un fotbalist care n-are drept de joc, permite-mi să cred că nu ești curat. Vorba aia, site-ul suporterilor rivalei Stelei la promovare a dat, lunile trecute, un articol cu titlul ”La mulți ani, Liviu Dragnea!”, articol în care se vorbea despre dragostea pentru culori a iubitului conducător.

4. Huliganii și drogații

”Huliganii și drogații” sunt mai lucizi decât mulți, observ, aplaudă și cheamă la salut portarul oaspeților. Fanii ”Stelei” îl înjură pe Alibec de familie. La Romprim în poartă a fost Tudorel Mihăilescu, celebrul ”portar cu o singură mână” despre care a scris toată lumea, inclusiv presa din străinătate. La finalul jocului, Mihăilescu a fost chemat de galeria Stelei la salut chiar înainte să înceapă sărbătoarea cu jucătorii lui Lăcătuș. Omul s-a dus, s-au salutat, au cântat și apoi și-a văzut de treabă. V-am mai spus atunci când s-a întâmplat, în ochii mei nu există publicul care înjură de familie jucătorul echipei pe care, chipurile, o susține. Același public care l-a înjurat monstruos pe Hagi. Același public care îl înjură pe Lăcătuș și pe Tudorel Stoica.

5 comentarii

  • Ete pula. Ce legatura are echipa din liga a 4-a cu Steaua? Cand vorbesti de liga a 4-a vorbesti de fotbalul mic, nu amesteca borcanele

    • Ce legatura are echipa de liga a patra cu Steaua? Pai echipa de liga a patra se numeste Steaua. Ce zici de asta? E o legatura ok?

    • Tu ești suporterul ăla care în prima repriză ține cu Liverpool și cu Dortmund, iar în a doua cu Sevilla și Schalke, nu-i așa?!?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.