web analytics
România violată

“România violată”, ep. 2 – Cum arată Pasajul Piața Presei: inaugurat de trei zile și deja are asfaltul peticit

Am suferit luni de zile și s-au consumat zeci de milioane de euro pentru un pasaj subteran construit de un Nea Caisă? Am făcut-o! Bucureșteanul e cel mai prost locuitor al României, fără nicio glumă. Am trecut prin Pasajul Piața Presei imediat după inaugurare, dar am ratat momentul pentru o filmare. Am făcut filmarea marți seară cu telefonul și nu a ieșit tocmai bine, dar se vede esențialul.

Să înțelegem. Teoretic trebuie să preia traficul de pe DN1 la intrarea în București și să spargă blocajul care se făcea mereu în fața Casei Presei Libere. Mai departe, te scoate fie spre Expoziției, fie pe Kiseleff. Dintre cele patru benzi de pe București-Ploiești două intră în pasaj. Problema care e?

În primul rând că Pasajul Piața Presei nu face altceva decât să mute blocajul în trafic la Arcul de Triumf. Sigur, nu mă așteptam să rezolve problemele Bucureștiului din prima. Cea mai mare bubă e că PASAJUL ARE DEJA ASFALTUL PETICIT!!! Cum, mă? Păi abia a fost deschis! Da, nene! E peticit, se poate vedea în filmare la secunda 34, trec cu roțile peste porțiunea aia și vibrațiile sunt mai mari decât în rest.

Bravo, băieți! Treabă bună!

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.