web analytics
Fotbal intern

România rămâne în fotbal grație lor! Sporting – FCSB 0-0

Încep prin a spune că Sporting e departe de reclama ce i-a fost făcută prin presa de la noi. Sigur, e o echipă bună, însă nu e o forță. Dost e un atacant așa cum fotbalul mare are o groază, Coentrao mi se oare mai slab decât atunci când era slab la Real. Doar Gelson pare să fie forță. Sunt mai buni, dar nu e o diferență care să nu poată să fie acoperită de foame, așa cum vă ziceam azi.

Sper că ați văzut jocul lui Pintilii, da? Rolul lui în echipă e incredibil de important, aș spune chiar că se poate fără orice jucător, dar fără Pintilii nu. Și când mă gândesc că Becali îl voia scos din echipă ca să joace Ovidiu Popescu…

Hai că nemții au arbitrat bine până când n-au mai făcut-o. Ăla n-a părut ofsaid la Alibec în minutul 75. Și era fază de 1-0 pentru FCSB. Iar eliminarea lui Pintilii n-o dădea nici Colțescu.

Ce înseamnă dorința de performanță… Alibec a jucat, iată că se poate!, fără să mai protesteze ca nebunul, fără să mai facă mofturi. Știa că dacă ia galben e pa-pa în retur. Pe fotbal a stat bine, șuturi bune, dar rămân la părerea că la faza în care a pătruns pe stânga trebuia să paseze. Altfel, a dărâmat la propriu apărarea portughezilor.

Extraordinară lovitura liberă bătută de Enache în repriza a doua. Vă jur că sunt în stare de șoc, mi se pare că individul ăsta ia fotbalul la mișto, altfel nu ai cum să execuți așa. E o fază pe care nu o vezi în Liga Campionilor, nu ai cum să dai la 25 de metri pe lângă poartă, wow! Ratarea aia singur cu portarul demonstrează că el nu înțelege nimic, că nu îi pasă, că îl doare la banană atâta timp cât are zece mii pe lună și silicoane-n pat.

Nu mi-a plăcut nici Junior Morais. Dar el are scuza că a avut un super mega fotbalist pe partea aia. Momcilovic a fost impecabil, Teixeira cu glezna ruptă și la 64 de ani e încântător prin disciplina muncii.

8 comentarii

  • Si dca nu ramanem in fotbal ce se intampla rau? Nu mai are presa cum sa il pupe pe domnu’ creditor? Nu mai pleaca ziaristii la plimbare cu diurna si bonus? Nu mai primeste presa invitatii la oficiala?
    Inca o data: cum e suporterul afectat asa de rau, ca mai mult presa pare apasata?

  • “Hai că nemții au arbitrat bine până când n-au mai făcut-o. Ăla n-a părut ofsaid la Alibec în minutul 75. Și era fază de 1-0 pentru FCSB. Iar eliminarea lui Pintilii n-o dădea nici Colțescu.”

    Si cu penalty-ul ala nedat din start cum e scuti?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.