web analytics
Fotbal intern

România – Lituania 1-0, o treabă într-un mare fel. Noroc că e Nicușor super fotbalist

FRF este un exemplu de putere mondială, de forță, de capacitate. Au reușit să organizeze atât de bine meciul încât au început cu imnul României, l-au întrerupt după 5 secunde, i-au dat drumul din nou și l-au tăiat brusc spre final. Era prea lung. Torje se apucase să aplaude înainte să-l taie. Cum ar spune Burleanu: ”În mod cert!”

Nicușor Stanciu e viitorul, dar din păcate asta e o surpriză doar pentru cei de la națională, că noi știam deja. Știam că e logică prezența lui la națională, nu de acum, de vreo 9 luni de zile. Sigur, nu mă miră, pe Sânmărtean l-am luat la națională după ce i-au schimbat ăștia încadrarea la asigurări RCA că trecuse de 30 de ani, deci…

Am văzut cele mai proaste 45 de minute din ultimii ani, incredibil de slab meci în prima parte. Mi-a plăcut mult Chiricheș, de când l-au luat ăștia de pe life support-ul în care era conectat la Steaua nu mai joacă nimic, zici că e Gora Tal. Presimt un glorios Beșiktaș după ce pleacă de la Napoli, apoi un final prematur de carieră la Khazar Lankaran.

Torje câștigă dolari cinstiți în Turcia pentru a plăti factura în leva de la Ruse. Că le-a spart bulgarilor de la periferie geamurile de câteva ori cu talentul lui de înălțător. Ne putem preface că nu e așa, însă e convocat la națională un băiat de pe locul 371 din Turcia care joacă 18 minute pe meci.

Bun Tănase Florin, mi-a plăcut. Talent are, tupeu are, niște pase ca pe vremea în care era Sânmărtean doar sexagenar am văzut de la el, mi-a plăcut. Și nu mă așteptam. La fel cum nu mă așteptam să fie Torje cel mai activ de pe teren. Bine, activ nu înseamnă bun, înseamnă că s-a zbătut. E precum un descărcător de lăzi în angro, muncește mult, dar rezultatele sunt deloc interesante.

Mi-a dat șoc comentatorul la pauză când a zis că a intrat Keșeru în locul lui Rusescu. Păi unde jucase Rusescu 45 de minute, frate? Serios acum, ce fază a făcut Rusescu, o pasă, o orice, ceva? Asta va să vedeți nivelul superb al echipei unde a dat Rusescu 8 goluri în 20 de meciuri.

nicusor stanciu

Un comentariu

  • E adunatura de golgheteri la nationala. Care dintre ei merita sa fie titular – asta e o dilema nationala.

    Intrebare: cati dintre acesti golgheteri au jucat aseara si cate ocazii si-au creat?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.