web analytics
Fotbal intern

România – Georgia 5-1. Antrenament cu Bute pentru meciul cu Mayweather

Ca să nu mai rămâie repetenți și anul acesta, mamița Burleanu și mamițica Puiu au luat un amical cu niște lemne. Nu vreau să fiu hater, însă apărarea Georgiei e cea mai slabă apărare pe care o văd în ultimii ani la fotbal. Nu știu să mai fi întâlnit așa ceva. E bine c-am bătut, dar e irelevant complet, cum ar veni.

Adi Popa l-a trimis la România 2 pe Gabi Torje. În mod normal, cu Franța trebuie să fie Popa titular. Și nu doar pentru evoluția de azi, ci și pentru că a jucat foarte bine cu Spania. Hopa, hopa, să-l vedem pe Adi Popa!

Me gusta Andone, un jugator mui trabajador, mui insistento, chiar dacă estas prea pochito inspirat la finalizare. Mă gândesc că pentru jocul de contraatac cu Franța e mai ok din punctul de vedere al lui Iordănescu.

Chiricheș mai intră și asta e echipa cu Franța, e cam clar. Nicușor e lipit în spatele vârfului Andone, mai ales că stelistul a marcat acum al patrulea gol în primele lui cinci meciuri la națională. Păi n-avea dreptate DigiSport când îl dădea 99% la Zenit pentru 10 milioane? Avea! 30 de milioane costă acum! 😀

Nu mi-a plăcut Hoban și, de unde îl vedeam titular ”sutănmie” cu Franța, acum nu văd tragedia folosirii unui cuplu Prepeliță – Pintilii. Nu mai zic de Moți, mai bine-l bagă portar. Păi ăsta-i fundaș de EURO, fraților? 🙂 Wow!

pooioo

7 comentarii

 • Ce nebuni. Ati vrea voi sa dati 5-1 la Georgiana. Paul-Labile Pogba se distreaza vinerea viitoare. Sper la un 0 puncte sublim si o resetare a sistemului din fotbal. Sanatate!

 • Îmi amintește de Dinamo când juca cu echipe de divizia Ț din străinătate. Era campioană în amicale. Le dădea Dinamo desculților 10/15-0. Iar când se întorcea în România să câștige campionatu, o bătea Sportu și termina pe 6.

 • Am fost pe drum si trei sferturi din meci l-am ascultat la Radio Romania Actualitati. Nu mai ascultasem un meci la radio de la Vointa Sibiu – Steaua (2011, cred) si auzind in ce hal se agita comentatorul nu stiam cum sa fac sa ajung mai repede acasa, nu puteam rata asa meci. Mai bine stateam in masina tot meciul si ramaneam cu alta impresie despre meci. Acasa am vazut ca georgienii parca sunt pe LSD. Oricum, “Treijdamii” parca s-a mai trezit la realitate.

  • Georgia a fost de nivelul lui Dinamo in acea ultima jumatate de ora contra Forestei Falticeni. Sunt convins ca pe stadion gaseam printre suporteri cel putin 11 oameni de acelasi nivel cu georgienii, tare-mi e ca ne dau francezii vreo 5 boabe, asta n-ar fi totusi asa de rau, mai rau ar fi sa ne dea Albania cu terenul in cap. L-am vazut pe Chiriches = lemn, Moti = lemn, urmeaza Gaman, nu?

    • Just, dar dacă Grigore este cel mai sigur din cei 3 probati până acum care e valoarea defensivei noastre? Nu merita si Gaman măcar un meci? Măcar în cazul în care ne luăm în deschidere un sac de goluri. Nu stiu de unde credința asta că jucătorii de la bulgari sunt mai buni decât ăștia din mamaLiga 1, Keseru în dauna lui Hora, Moți e luat în calcul înaintea lui Gaman.
     Nu m-ar șoca Iordănescu daca începe de la mijloc în sus doar cu foști și actuali stelisti: Pintilii-Prepelita, Popa – Stanciu – Chipciu/Stancu, Keseru.

  • Chipciu nu a fost rau deloc, mi se pare peste Bogdan Stancu. Apropo de Stancu, ca vorbeam si cu niste colegi in redactie, cand s-a transformat din atacantul de la Steaua in extrema asta ciudata, hei rupista si chinuita?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.