web analytics
EURO 2016

România – Elveția 1-1. Cașcavalu’ pentru noi este Albania 2

Nu înțeleg nici să-mi spargi capul logica în care au fost făcute atât de multe schimbări în echipa care a făcut un meci bun cu Franța. Chipciu putea să intre bine-mersi și în locul lui Stancu, nu era nevoie să scoată singurul om capabil de dribling, capabil de pasă finală. Keșeru l-a înlocuit pe Andone ca să nu facă absolut nimic!

Am revenit la normal, după ce am impresionat cu Franța. Curu-n poartă, sperăm ca rezultatul să justifice curu-n poartă, să fie bine în clasament ca să nu mai zică nimeni că n-am jucat nimic, că n-am legat 5 pase, că nici cinci Ilie Dumitrescu nu pot identifica logică tactică. Inspirație nici nu mai vorbim.

Tătărușanu foarte, foarte bun tot meciul. Chipciu face exact ce face el, nu strălucește, dar e al dracului de decisiv. Plus că la el ai garanția că se bate până când se termină totul. Mie mi-a plăcut și de Săpunaru, dar dă, Săpunare, gol acolo!!

Care e scopul lui Sânmărtean în acest lot, bă băiatule? Ne luăm toți după expiratul de Meme Stoică și îl vedem terminat? Chiar așa, n-avem nevoie să driblăm? Să pasăm bine? Am uitat că Sânmărtean – Keșeru au făcut show la Steaua? Că sunt prieteni? Că se visează pe teren?

A intrat Florin Andone în minutul 83. Eu zic că trebuia să intre în minutul 89, că atunci intră atacanții cel mai bine pe teren, au nevoie de 4 secunde să-și facă treaba, că suntem la Mortal Kombat aici.

Raț trebuie să ne lase, serios. Torje mi-a plăcut, cred, în prima repriză, apoi a fost slab. Prepeliță a greșit mult, dar văd că niciunul nu vedeți și câte recuperări a făcut. Sau de câte ori ne-a scos în preajma careului după greșelile altora.

14 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.