web analytics
Fotbal intern

Rolul Anamariei Prodan în transferul lui Stanciu la Anderlecht

Probabil că nu ați reușit să vedeți imagini cu Nicușor Stanciu în Bruxelles fără ca prin poză să apară, de multe ori atingând limitele penibilului, așa-zisul impresar al său pe nume Anamaria Prodan. Sau dacă nu ați urmărit pozele, cu siguranță ați citit presa în care ea scrie. Ca-n GSP, de exemplu, acolo unde nu a existat articol despre Stanciu fără ca ajutorul Anamariei sa fie subliniat (de multe ori și la propriu, nu doar la figurat). Oamenii au mers atât de departe încât în ziua de după transfer au avut un articol principal pe site construit doar pentru a-i băga o declarație kilometrică despre cum a negociat ea pentru cele 10 milioane de euro, cum s-a zbătut, cum așa și pe dincolo.

Eu, ca un om invidios și sărac (le zic de pe acum ca să îi mai iau din arme) m-am interesat să văd care i-a fost exact rolul în poveste. Și am aflat. A fost cea care i-a cărat bagajele lui Nicușor Stanciu de la aeroport până la club. În plus, cică i-a și deschis o sticlă cu apă fotbalistului în aeroport, căci el vorbea la telefon și murea de sete. Cam asta a făcut idolul GSP-ului cu transferul ăsta.

Să vă și explic acum. Fotbalistul a fost adus la echipă de agentul Sascha Empacher, cel care îl reprezintă și pe antrenorul Rene Weiler. A fost singura modalitate prin care lucrurile au putut merge șnur, dacă nu se implica antrenorul belgienilor clubul nu ar fi dat niciodată 10 milioane (mă rog) pe Stanciu. Înțelegeți, da? Antrenorul i-a zis impresarului său să îl aducă pe Stanciu, Empacher a fost mandatat de Anderlecht să ofere suma asta, Empacher a venit și a negociat, totul s-a făcut după ce Gigi Becali a acceptat. Anamaria Prodan minte de bubuie când spune că s-a luptat pentru suma asta, ea nu a avut niciun rol în stabilirea sumei de transfer, așa cum nu a avut nici cel mai mic rol în perfectarea transferului.

Dacă ar fi avut, atunci ar fi știut să le zică scribilor ei de la ziarele de sport că Anderlecht l-a luat pe Nicușor Stanciu doar după ce a fost refuzată de un alt fotbalist român, suma de transfer fiind chiar mai mică în cazul acestuia din urmă. Ar fi spus Anamaria, nu? Că doar a muncit pentru cele 10 milioane. 🙂 Detalii pe ProSport.

Bonus. Să nu uităm de la ce s-a plecat, da? #loveyouall #iubitiimei

anamaria gsp

prosportgsp

6 comentarii

 • Excelent articolul lui costin , eu nu inteleg cum dracu se poate sa ai sotia impresar si tu sa fii antrenor.
  Off topic si la digi aceeasi problema,naum a devenit un silviu tudor samuila de la gsptv.

 • Bun, prodanca a fost interzisa dupa ce v-a facut saracii, etc. Dar imi aduc aminte ca s-a intamplat ca un binecunoscut personaj sa scuipe prezentatorul. Si personajul a aparut in continuare bine-mersi la TV, ca daca era interzis va intindea pielea pe bat. Nu tie neaaparat, cui ii pica in mana…

   • Pai are treaba, pentru disproportia intre reactia presei la limbajul prodancai si reactia presei fata de unii care scuipa si ameninta ziaristii cu executia. Nu spune nimeni ca femeia asta are toata tigla pe casa, dar ce sa spun, se gasise mandra presa sa puna embargo! Si ce sa vezi , fiecare om are pretul lui, iar ziaristii unul mic(remember “saraciilor”), si acum “doamna Reghecampf” se lafaie bine mersi in format color.

    Si ca sa fiu bine inteles: ura asta pare a fi pornita din faptul ca femeia nu vrea sa platesca oricat tutror jurnalistilor!

 • decaderea fotbalului romanesc se poate observa si prin “calitatea” impresarilor care activeaza la ora actuala in Liga 1…… iar AM Prodan pare a detine suprematia prin munarul de fotbalisti pe care ii reprezinta, ceea ce spune totul…… oricum, promovarea acestui personaj pe anumite canale media cu insistenta pare greu de inteles………

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.