web analytics
Fotbal intern

Revin live la “Ora exactă în sport” de la 10:45. E cu terorism, cui îi mai pasă de sport?

Am luat o pauză suficient de lungă, așa că o să revin la Sport.ro în direct la ”Ora exactă în Sport” cu Lucian Lipovan. Începem la 10:45 dimineața și discutăm despre toate:

 • orașul cu cei mai mulți oficiali de rang înalt din Europa sare în aer o zi întreagă, dar ei îmi spun că la Euro o să poată ține o țară întreagă sub control? Yeah, I don’t think so!
 • Pe noi nu ne afectează bombele. Jucăm diseară cu Lituania la Giurgiu, un meci în care vom vedea forțe ale naturii prestând fotbal. Abia aștept să îi văd pe Popa, Torje și pe Ivan. Not!
 • Văd că presa din România citează la greu din istorisirile lui Mihai Stoica din arest de parcă e cel puțin un Nelson Mandela. Nu, el e un găinar care a ciugulit banii dintr-o prăduire și care a fost trimis la bulău pentru asta. Deci mă aștept să-l faceți erou.

scutariu sport.ro

13 comentarii

 • Cristi, Salieri afirma ca va rămâne in istorie doar ca pentru că l-a distrus pe Mozart. Presimt că tu si Alexandra Tănăsescu veti obtine o victorie intelectuala zdrobitoare impotriva monstrului care vă bântuie visele si veti fi eroi de balada. Ca Zoia şi Sura? !? Daca zici si de Gică Popescu in aceiasi termeni esti “Ziaristul Anului”, te umpli de prestigiu 🙂 Cu monument la Piaţa Scânteii, in locul lui Lenin!

 • Fiecare tace in patratica lui si se va crea o noua revolta gen Colectiv de care nu ma voi simti reprezentat, chiar sunt curios cand va avea loc primul eveniment marca ISIS in Romania, aceasta fiind singura necunoscuta pentru ca e clar ca va fi, daca au fost facute sah mat serviciile din Franta si Belgia e clar ca cretineii nostri vor fi depasiti.

 • condamnati oameni buni religia asta infecta, curaj! pe net noi latram degeaba, voi puteti face valuri de la televizor.

   • da, de ce te miri asa? cate atentate trebuie sa mai fie pentru a realiza si voi chestia asta? rahatul asta de islam trebuie starpit, sa lasam deoparte judecata asta politic corecta si sa condamnam ce e de condamnat. Toate aceste nenorociri sunt facute in numele islamului si din pacate pe langa extremisti exista si musulmani moderati care stau si privesc cu admiratie spre aceste nenorociri, manifesta o sustinere similara cu cea aratata de bozgori dupa arestarea teroristului de 1 decembrie.

    • Mda, nu voi purta discutia asta, insa sunt complet in dezacord cu ceea ce spui. Mi se pare o prostie

 • Vezi ca tot ce ai enumerat tu acolo e eclipsat de finala pe care o joaca baietii mei azi.. Farul vs Berceni. Putem sa ne calificam matematic in playoff astazi.

   • 2 secunde sa imi scot cutitul din spate :)) nu, este aceeasi situatie si la Farul ca la celelalte echipe din liga2, fara exceptie. Suntem acolo, ne zbatem. sau preferi derby-uri gen Chiajna-Voluntari, Botosani- ACS AEK FC Fulgerul Bragadiru Timisoara Recas?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.