web analytics
Diverse

GSP TV a revenit. Și e mai horror ca oricând

Vă mai aduceți aminte de GSP TV? Poate cel mai insalubru produs din istoria televiziunii din România, acolo unde Recursul etapei era singura emisiune în care nu colcăia Gigi Becali și nu se spurcau invitații între ei. Ei bine, GSP TV (nicio legătură reală cu Gazeta Sporturilor) a fost o chestie care pe unii i-a format în meserie. Plătiți incredibil de bine, cu salarii de fotbaliști din Liga 1, unii dintre cei care au fost pe acolo și-au continuat activitatea de rahat la ce s-a ales după dispariția gunoiului.

Sigur, unii sunt foarte în regulă, fac meseria asta mai bine acum, s-au ”reabilitat”. Dar unii nu, unii continuă mizerie pentru că nu sunt capabili de altceva. Iată exemplul Radu Naum, singurul om din România care a ajuns în 2017 și nu citează sursele. Are emisiune la un DigiSport care a renunțat la orice urmă de decență în disperarea de a produce cașcaval, iar emisiunile lui de la postul ăsta sunt de un insalubru pe care nu credeam că-l mai pot vedea.

Aceleași trucuri ieftine ca la GSP TV, aceleași telefoane date în speranța că se vor certa unii. Poate un invitat cu unul prin telefon, poate doi prin telefon cum a fost cazul ieri cu Șumudică și Reghecampf. Vă mai aduceți aminte? Așa era și pe vremuri, moderatorul privea satisfăcut cum Marian Iancu e insultat grotesc de Pițurcă în timp ce supraponderalul de la Timișoara mai arunca un ”zi, bă, ești gay?”. Radu Naum, în caz că nu știați, era șeful postului GSP TV pe vremea aia, el își dădea acordul, el încuraja toate mizeriile alea pe care acum le continuă la DigiSport.

Așa își face emisiunile și acum, un telefon la Becali și s-a rezolvat. Un telefon și două-trei zgârmări în fundul lui Șumudică și s-a rezolvat. Iar alt super apreciat al lumii moderne, deloc înțelesul Moraru, e foarte aproape. Oricâte credite ai avea, oricâte guri ai avea de hrănit, dacă îți asumi public faptul că nu îl mai bagi în emisiuni pe un Becali care s-a pișat pe tine, dar te întorci asupra deciziei o lună mai târziu…

Bine, nu știu de ce mă mir. Cel mai apreciat jurnalist al României, de data asta pe bune, pe competențe reale, e șeful unui ziar despre care Pițurcă zice live la TV că are jurnaliști care scriu la comandă. Vine și dă exemple concrete de articole comandate de Anamaria Prodan, iar reacția ziarului… Exact, nu e!

Succes, să vă spălați pe cap cu presa asta!

11 comentarii

 • Mutu il distruge LIVE pe Naum la DigiSport :)) i-a taiat-o scurt…i-a zis sa nu mai caute titluri senzationale cand insista cu intrebarile lui de rahat

 • Dolce are moderatori care discuta mai pe subiect desi se insista foarte mult pe arbitraj.Chiar daca acolo a migrat si Samuila,un Samuila exorcizat cat de cat fata de perioada Gsp desi mai are scapari.

 • Exact asta a fost senzatia ,gsptv,garoi,homosexual,etc. Din nefericire pentru mine,citesc si ce scrie naum,ipocrit mai mare nu cred ca este . Daca si ar asuma mizeria pe care o debiteaza, fi o chestie dar in cel mai nesimtit mod,hotul striga hotul.
  Probabil nu o sa fii foarte popular intre confratii tai dupa asa atitudine dar te asigur de respectul meu!
  Felicitari!

 • Chiar acum câteva săptămâni îți ziceam într.un comentariu că Radu e un mix intre Dan Capatos și Dan Diaconescu …
  Și mai sunt capabilă de alte comparații..dar…ce rost? Mulți venim cu descrierea problemei..pe când și schimbarea? Știu, la mine e telecomanda și like.ul sau follow.ul…dar nu se face primăvară cu câteva mii de flori..

 • Daca te referi la Ioanitoaia, ai folosit o expresie foarte nimerita – cel mai apreciat. Poate de altii.
  Pentru mine e un simplu jurnalist, un perie-haina ca si Marius Mitran, si toata clica de mari jurnalisti sportivi care au trait fara sa deranjeze in viata lor.

 • Radu Naum e sub orice critica. De multe ori pune intrebari idioate chiar si celor din platou si insista sa primeasca un raspuns chiar daca intrebarile sunt jenante.

  Imi place in schimb Decebal Radulescu, pare mai informat ca toti de pe acolo si stie ce sa intrebe.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.