web analytics
Diverse

La revedere 2015, ai fost o mizerie! Ce va fi nou pe blog în 2016

Ultima chestie pe care o pun pe blog (cred) în cel mai prost an de la inventarea focului și până în prezent. 2015 a fost o mizerie, trecem peste și o luăm de la capăt. În ceea ce privește blogul, am în plan niște chestii majore pentru 2016, sper să iasă. De fapt, una dintre ele a ieșit, celelalte sunt aproape să se întâmple.

Sunt fericit să vă anunț că din ianuarie 2016 pe blog va scrie guest posturi Sînziana (vezi poza 1), o prietenă talentată care are multe de spus și pe care sunt convins că o să o citiți, îi veți aprecia stilul. Încă nu am pus la punct un program, nici nu cred că va scrie după unul, însă să vă veți da seama atunci când va scrie ea, textele vor fi semnalate ca atare. În fine, e fată de treabă, ține la caterincă și la dezbateri, sunt convins că vă veți purta ok.

Partea de video se va dezvolta pe blog (vezi poza 2). Nu am o linie clară, deocamdată testez terenul, însă emisiunea mea se va întâmpla cu siguranță. O să fie despre sport și o să aibă o rubrică mișto de tot. Ideile le am, deocamdată mă ține în loc partea logistică, dar rezolvăm. O să avem o altă prezență feminină în emisiune, va fi profi!

Voi începe să răsplătesc fidelitatea cititorilor, adică vor exista din ce în ce mai multe concursuri (vezi poza 3). Mă gândesc să colaborez cu niște cluburi din Liga 1 în sensul ăsta, că doar în jurul lor se învârte totul. În fine, stați pe aproape, veți putea câștiga și chestii concrete de pe urma blogului.

final de 2015

9 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.