web analytics
Diverse

Respect, Sandu Tudor! Respect și cămasă albă!

Nu mai pot cu respectul pentru Alexandru Tudor. S-a retras omul zilele astea și curge respectul din lumea fotbalului precum puroiul din talpa infectată a unui boschetar într-o zi caniculară de iulie. Valuri! Și sunt de acord în parte, omul a decis să pună fluierul în cui, cum ar veni, îi urăm sănătate, mulțumiri pentru firele albe scoase în anii ăștia, sănătate și virtute.

Problema cu Sandu Tudor apare atunci când scormonești. Că una e să sapi grădina cu lopata, alta e să bagi un buldoexcavator, riști să dai de un obuz neexplodat din WW2. Așa și la Brad Pitt de România. Dacă stai de vorbă cu el, așa cum a stat Gazeta recent, poți afla amănunte care hrănesc imaginația scriitorilor de scenarii thriller de la Hollywood.

Mie mi-a plăcut aia cu televizorul. Ați văzut-o pe aia?

Omul a luat unicul televizor din casă și l-a pus în portbagajul mașinii ca , citez, ”familia să nu fie tentată să se uite la TV”. Cum, mă? Da! Le-a luat oamenilor televizorul din casă, băi nene, ca să nu se uite ăia la Trădați în dragoste și la Fermier, caut nevastă.

Și devine și mai tare. Cică le-a luat televizorul, dar: ”se mai uită ilegal la calculator”.

Ok, e de râs, dar e și înspăimântător. După ce renunțați la vrăjeala cu ”oricum n-au ce vedea la TV” și alte prostii, gândiți-vă un pic la cazul vostru. Cum vi s-ar părea să vă desființeze tatăl vostru televizorul, să îl ia după el când pleacă cu mașina. Și să nu aveți voie să folosiți internetul, să vă prefaceți că sunteți stricați la stomac ca să stați, pe șestache, cu telefonul în mână pe internet în baie.

Mie mi se pare caz de internare acolo unde uniforma e albă, cu mâneci lungi care se leagă la spate. Că poate, cu vârsta, ajunge la concluzia că nu doar televizorul trebuie interzis, ci și ieșitul din casă între păcătoșii de pe stradă. Și face o boxă frumoasă în baie, cu gratii, în care își bagă familia spre ”protecția lor”.

WTF, Sandule!

7 comentarii

  • Am vazut undeva, cica dimineata pe burta goala nu e indicata o branza de oaie taiata felii, cu o ceapa sarata, ci doi, trei catei de usturoi zdreliti, cu o lingura de miere si niste ghimbir. Sanatate curata.

  • Prima știre pe ProSport: “Mihai Stoica, apel către Gigi Becali…” Mă, băieți, mă, nu mai fiți mă ipocriți, că băgați în voi Becali cum bagă el brânză cu ceapă, dimineața pe stomacu’ gol.

  • “Mintea mea trebuie să fie curată. Eu nu accept cookies, dacă e vreun site care bagă așa ceva, nu mă uit pe el! De două luni oricum n-am mai intrat pe niciun site.” cum frate?:)))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.