web analytics
Fotbal intern

Respect, Mihai Pintilii! Singurul* jucător al actualei Steaua care a venit la Polivalentă

*pentru că e suspendat și pentru că ceilalți sunt la Tg. Mureș, pentru ultima etapă din playoff

Acest text nu este despre ceilalți fotbaliști ai FCSB-ului, echipa care a terminat pe locul doi acest sezon din Liga 1, ci doar despre Mihai Pintilii. Un fotbalist care, în ciuda aparențelor, are niște principii solide. O să revin la asta mai târziu. Până atunci vreau să remarc faptul că el a fost singurul component al Stelei lui Becali care a putut să vină în tribune la un meci între Steaua ’86 și Steaua ’06. Adică o partidă la care trebuia să fie întregul lot dacă nu era etapa de la Tg. Mureș.

Mihai Pintilii a venit alături de copilul lui, de unul dintre ei, și a dat autografe juniorilor CSA Steaua vreo 45 de minute. Nu exagerez! A dat autografe încontinuu, fără să comenteze, pe ghete, pe tricouri, pe foi, pe piele, pe bani, pe orice i-au pus în față juniorii Clubului Sportiv al Armatei. Apoi s-a uitat la meciul dintre legendele Stelei, a aplaudat Peluza SUD, i-a arătat copilului jucătorii de legendă care au câștigat Cupa Campionilor în 1986 și a plecat. Pentru asta, Mihai Pintilii va avea parte de respectul meu mereu.

Spun că are niște principii solide pentru că, dacă vă mai aduceți aminte, Mihai Pintilii a spus că ”Steaua nu mai e ce era înainte, Steaua e acum FCSB” în momentul în care a fost împrumutat de la AL Hilal la Pandurii. Sigur, el s-a transferat acum la FCSB, dar nu a avut niciodată pretenția că joacă la Steaua, și-a asumat asta. De azi îmi place foarte mult de Mihai Pintilii!

pintilii mihai

9 comentarii

  • Ce principii ai cand dai o flegma FCSB-ului in iarna si in vara vii si semnezi cu ei? Sa ai principii nu inseamna sa ai coloana flexibila. Pentru un om atat de mic ca el e o placere sa dai autografe, un parinte intreg la cap ii dadea lui fii-su un sut in cur daca il vedea ca sta la coada sa primeasca autograf de la ciumpalacul asta, ca sa reusesti in viata trebuie sa ai tinte inalte nu jucatori care nu au facut fata impotriva camilelor.

    • Da’ ce ai realizat tu in viata incat sa jignesti un om pe care nici nu-l cunosti?Deocamdata omul are niste campionate castigate, meciuri prin UCL si UEL, va avea intr-o luna si un EURO…Tu cu ce te mandresti?Ca ai invatat sa scrii si sa folosesti internetul?Bravo!

  • Actuala steaua?! Asa se numeste acum?..nu exista nicio actuala steaua exista fcsb. Repede ii mai respecti pe fcsb-isti..mare rahat ce a facut!

  • Principiile alea solide au fost reprezentate de faptul ca nu a fost dorit inapoi la momentul ala desi era sigur ca va fi primit cu bratele deschise.Si a aruncat o mica rautate mai mult in gluma, pt ca peste 2 fraze sa spuna ca ar fi extraordinar daca s-ar intoarce din vara impreuna cu Reghe la Steaua(pe atunci se vorbea intens ca Reghe il va inlocui pe senior Galca)…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.