web analytics
Diverse

Un nou reper în Universul LEGO (P)

Dintre toate pasiunile pe care le poate avea un copil (sau un adult, jucăriile LEGO sunt cel puțin la fel de apreciate și de către cei care nu mai sunt tocmai în școala generală), pasiunea pentru LEGO mi se pare cea mai greu de întreținut. Tocmai pentru că există atât de multe variante pe piață și, la cum înțeleg eu pasiunile pentru așa ceva, un om dedicat ar vrea să aibă câte un pic din toate. De asta ne oprim cu acest prilej asupra LEGO Hero Factory, o coleție pe care celebra companie o recomandă celor cu vârste între 6 și 16 ani.

Să lămurim întâi câteva lucruri despre această linie. A apărut acum 6 ani, în vara lui 2010, atunci când LEGO a decis să înlocuiască linia Bionicle cu Hero Factory, iar în 2014, adică după patru ani, dezvoltarea Hero Factory a fost sistată și Bionicle a fost readusă la viață. Potrivit informațiilor oferite de LEGO, colecția Hero Factory vine cu povestea unei echipe de roboți al cărei obiecti este lupta împotriva criminalității în întrega galaxie, de asta pe site-ul Noriel veți și vedea descrierea potrivit căreia Hero Factory îl ajută pe copilul tău să își contureze mai bine în minte ideea luptei împotriva a ceea ce e rău. Revenind, Hero Factory este un turn zgârie nori în orașul ficțional Makuhero City care este construit pe un asteroid. În fiecare zi sunt produși noi eroi și sunt antrenați corespunzător, iar fiecare dintre ei este strâns legat de propria Quaza Core, o piatră care îi oferă personalitatea.

Evident, aveți la dispoziție o gamă largă de eroi și de răufăcători. Îi veți căuta pe eroii Preston Stormer, William Furno, Dunkan Bulk, Jimi Stringer, Mark Surge, Natalie Breez, Nathan Evo, Julius Nex sau Daniel Rocka, însă pe Noriel puteți găsi și pachete cu eroi și răufăcători. Spre exemplu, LEGO Hero Factory – Bestia Queen vs. Furno, Evo și Stormer, un pachet care te ajută să lupți împotriva bestiei care l-a capturat pe Stormer și care încearcă să îl transforme într-o bestie cu ajutrul coconului pe care îl are pe spate. Combinațiile sunt nenumărate și, dincolo de poveștile prestabilite, nimeni nu te oprește să îți pui la punct în detaliu propriile versiuni asupra luptelor dintre cei buni și cei răi, mai ales că fiecare pachet vine cu accesorii multiple. Pe site-ul Noriel, în rubrica LEGO Hero Factory, puteți vedea în detaliu tot ceea ce puteți cumpăra, cu descriere, poze și instrucțiuni. Spor!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.