web analytics
Diverse

Cum mi-a reparat Depanero televizorul în 6 ore

De fapt ei l-au reparat în doar câteva minute, dacă e să mă iau după sms-urile pe care le-au trimis. La ora 14:46 au preluat produsul, la ora 15:53 mi-au zis că au ”demarat procesul de soluționare” și la ora 15:56 am primis sms cum că ”fișa de service este finalizată cu statusul: reparat”.

Acum ideea. Am scris zilele trecute că mi-a decedat televizorul, motiv pentru care am tot primit sfaturi cu privire la potențiale locuri în care poate fi reparat. Am încercat să sun la niște service-uri, dar n-am ajuns pentru că două erau în Militari, departe, iar unul mi-a zis că mă costă să-l desfacă, citez, ”vreo sută de lei, că mănâncă timp”. Am prospectat piața de televizoare noi, am pus în favorite câteva, așa că așteptam Black Friday.

Însă, pentru că a fost în recomandările pe care le-am primit când am scris textul, am zis să apelez și la Depanero. Să apelez pentru că, citez din nou, ”sunt buni pe televizoare”. Și a fost așa:

  • ora 11: am vorbit la telefon cu un nene de la Depanero, i-am dat adresa, i-am spus ce are televizorul, iar el mi-a zis că trimite pe cineva să îl ia
  • ora 12: a venit un nene care mi-a luat agregatul, l-a băgat în dubă și a plecat.
  • ora 15: au început să curgă sms-urile despre care v-am zis mai sus.
  • ora 16: m-a sunat primul nene care mi-a zis că a fost reparat, mi-a zis care a fost problema, ceva cu backlight nu știu cum, mi-a spus că în scurt timp vine cineva să mi-l aducă
  • ora 17: m-a sunat un alt nene care mi-a zis că e în fața blocului. Am coborât, am luat televizorul, merge.

Morala 1: am fost aproape rău să îl arunc, toată lumea mi-a spus că dacă se strică televizoarele astea sunt imposibil de reparat
Morala 2: Depanero funcționează excelent pentru cei ca mine. Nu îmi place să stau la cozi, să interacționez cu angajați plictisiți sau meșteri țepari. Totul e fluid, telefoane, sms-uri și livrare acasă.
Morala 3: O să renunț la prejudecăți și o să filtrez mai bine informațiile de pe net. Depanero rulz în cazul ăsta, rulz big time!

13 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.