web analytics
Fotbal intern

Regii amicalelor. De ce nu se duc oltenii la meci?

I-a ieșit lui Contra cu schimbările în amicalele astea, ceva de speriat. La Netanya au intrat Mitriță și Stanciu și au făcut diferența, acum a intrat Rotariu în locul lui Mitriță și băiatul a marcat imediat. Plus joc bun. Față de momentul în care îl criticam pentru jocul slab de la Dinamo, Rotariu pare să fi pus mușchi pe el. La modul serios. Nu mai pare ăla care se rupe la orice contră.

Vă spun sincer, pe cuvânt de om, că mi se pare ceva ciudat la meciurile naționalei României. Sunt momente bune în care mor de somn, nu știu dacă doar sunt foarte obosit atunci când joacă naționala sau e de la joc. Și nici ironic nu sunt, dar mi se întâmplă asta de ceva vreme. Probabil pentru că jucăm doar meciuri fără miză, mă rog, 90% dintre meciurile pe care le jucăm sunt fără o miză reală.

Oricât de mult îmi place mie de Pintilii, nu pot să nu remarc cu tristețe că la 33 de ani omul e cel mai bun mijlocaș central pe care îl are România. Cu tristețe pentru că Pintilii o mai ține așa jumătate de an, cel mult un an. Cine joacă în locul lui? Hoban? Mă rog, poate Nedelcu.

Săpunaru e bază, eu nici pe Stanciu nu l-aș scoate din echipă prea ușor, Chipciu e în nota lui și uite că azi a fost cu rezultate bune, nu prea ai ce zice.

Gazonul de la Craiova e o rușine națională. Dar, așa cum s-a întâmplat și în cazul Național Arena, nimeni nu va da socoteală pentru jaful din bani publici. Noi ne revoltăm pentru altele, nu pentru chestii din astea minore. Lasă, măcar ne-a făcut doamna primar Olguța stadion, ce contează că e iarba importată de pe ogorul din Miclăușeni, unde păștea nea Vasile oile acum 4 ani?

Ce naiba s-a petrecut în tribune? Nu era super meciul Olteniei? Naționala revine după 1903 ani în Bănie, stadionul plin, nanana. Au fost vreo 20.000, probabil 15.000 de plătitori. Plus înjurături, Mitriță huiduit de parcă era Moruțan. WTF!?

Grozav e nesimțit.

9 comentarii

  • Pintilii intr-adevar un jucator exponential pentru nationala si echipa sa de club. Greu mai gasesti pe pozitia lui un jucator atat de complex. Un an – maxim 2 mai poate trage de el, mai ales ca la nationala mare ne trebuie jucatori in forma nu tineri. Tinerii (U21, U19, etc) trebuie sa treaba prin toate etapele, sa se obisnuiasca cu atmosfera si ideea de nationala si apoi cu siguranta vor fi chemati si la seniori.
    In alta ordine de idei, si lasand la o parte afinitatile tale pentru fosti stelisti si animozitatile pentru fosti dinamovisti, Chipciu nu mai este de mult om de nationala, sau cel putin titular; in momentul de fata Grozav este peste el ca forma, viziune si siguranta de sine.
    Ce ne facem in atac, oare? In momentul de fata nu avem un atacant, un numar 9 care se speculeze si sa marcheze din juma’ de ocazie. Keseru a ramas acelasi “ratangiu” ce nu il diferentiaza cu nimic de Andone (doar vreo 7-8 ani in plus).
    Poate, totusi, echipa domnului Alibec gandeste si in perspectiva… Alibec – sustinut – Nationala – Vandut – Bani.

  • Nu inteleg ce vedeti toti la Chipciu… e un jucator extrem de slab, are doar un tupeu incredibil de mare la interviuri, ironizeaza, se ia de toata lumea de zici ca e cel putin o combinatie intre Messi si CR7. Mai pui ca are 29 de ani si ca la Anderlecht (mama ce echipa) joaca din an in Paste, si atunci echipa pierde…

  • Hai sa nu exageram cu tribunele goale, au fost mai bine de 15.000 de oameni la meci, dar asa cum a zis si Ady, 90 de lei biletul la Tribuna II, a cam tinut lumea acasa, plus ca a fost si ceva cam frig. Pe Mitrita l-au huiduit cei din Peluza SUD, omul face parte din echipa “clonei”, era “normal”. Deruta din tribune a fost generata de ultrasii derutati, veniti la meci cu niste bannere si cantece care iti blocheaza creierul. Vechea poveste cu mititeii, cu clonele, cu palmaresul, Olguta si asa mai departe. Treaba buna, nu gluma!

  • Da, a fost 90 de lei la tribuna si probabil de asta au fost goale , la peluza a fost pretul de 30 lei ai a fost full

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.