web analytics
Fotbal intern

Reghecampf ia pe piept prestațiile lui Alibec. Amuzant!

Așa e cu ăștia care nu-s neapărat cei mai inteligenți din turmă, dacă le dai puțin avans o iau razna și se porcesc. Spre exemplu aseară, după ce Dinamo bate cu 2-1 Viitorul, s-au trezit câțiva urât mirositori să polueze facebookul cu înjurături. Rup câinii, liga 1, campionatul, Liga Campionilor, tocană. Asta cu toate că acum câteva săptămâni erau ultimii-n playoff și plângeau că n-au de niciunele, că-s vai de capul lor. Dar, na, cum prinzi puțin tupeu cum trebuie să te țigănești, să știe toată lumea că ești pe val.

Cam așa și cu Reghecampf. A fost aproape să îl îngroape definitiv pe Denis Alibec, probabil cel mai bun fotbalist din Liga 1 în momentul de față. L-a nenorocit jucândul fie în combinație cu Gnohere, fie singur și complet izolat în față. Alibec a reușit să aibă rezultate pentru că e el foarte bun și, precum orice lucru bun, are randament și dacă nu-l folosești corect. Că nu-i randamentul maxim, asta-i altă discuție, am mai făcut-o. Ce face Reghecampf după ce Alibec dă niște goluri? Iese și se dă cocoș, cică vezi-Doamne! a reușit să îl facă fotbalist și fără să-i permită să bea Cola și să facă nu știu ce pe teren. El l-a făcut fotbalist! Metodele lui unice de antrenament, alea l-au făcut pe Alibec fotbalist.

Voi vă dați seama că omul ăsta trebuie să fie antrenor? Să gesioneze un grup, o criză, să fie psiholog, pedagog. Cumplit!

foto: FCSB FB

15 comentarii

 • daca nu te iei de Dinamo sau de fanii ei , nu dormi bine noaptea . frustrarile tale ating cote maxime , trist !

 • Un geniu acest Reghe. Are ochiul format, iar daca nu era el, nu stia nimeni de Alibec. Ma mir cum unii il iau inca serios pe individul asta.

 • I-au picat sarmalele greu la stomac .Asta si ciobanu-s campioni la distrus jucatori.De s-ar face o liga a campeonilor pt ei ar lua cupa an de an.

 • Doamne ajuta chiar sa primeasca o oferta din Qatar sau de unde or fi oameni atat de prosti cat sa-l oferteze si sa plece. Poate asa am juca si noi ceva ca jucatori avem

 • Alibec e cel mai bun din tara in momentul asta. astept sa plece sa vedem daca reuseste si afara. eu presimt ca va rezerva sau in afara lotului oriunde merge. crezi ca o sa faca fata?

 • Daca sumi îi dadea cola , acuma reghe îi da ciocolata africana si poiana de asta e asa tehnic si bate bine penalty :))

 • Plm Alibec era fotbalist :))) de mult …
  Si sincer tin sa ii dau dreptate lui Ninel de la Fortuna …ca Alibec poate sa bea cola , sa fumeze daca isi face treaba … cam asta conteaza .. heh
  Totusi Alibec fara un pasator nu o sa straluceasca mereu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.