web analytics
Fotbal extern Fotbal intern

Reghecampf concediat? Urmează campania prin care Gâlcă va fi denigrat în presa din România, cu Anamaria la timonă

cuplul reghecampf

Ne-am lămurit repede cu Reghecampf în Arabia Saudită, da? S-a dus la cel mai puternic club de acolo și va fi dat afară după ce a ratat tot ce se putea rata. Acum vă invit să vă așteptați la cea mai grețoasă campanie de denigrare a lui Costel Gâlcă pe care v-o puteți închipui. Doamna soție de antrenor și impresar de real succes a furnizat cât a furnizat către frenetik.tk și gsp.ro, iar acum o să vrea favorul returnat.

Sigur, ne dăm seama ușor care sunt articolele sugerate de ea în publicațiile astea două. În ultima vreme, gsp.ro a atins noi praguri de penibil în a o preamări, însă iată cum vă veți da seama de campania pe care o va conduce împotriva lui Gâlcă. Vor apărea articole cu următoarele titluri (sau variațiuni pe această temă):

GSP.RO

  • Gâlcă își joacă viitorul: trei trofee în acest sezon sau pleacă!
  • Statistică: Gâlcă, doar 65,6% din Reghecampf. ”Meister” era mai ofensiv și mai eficient
  • Scandal în vestiarul Stelei: Jucătorii nu au suportat lipsa de reacție a lui Gâlcă la pauza meciului cu X și l-au sunat pe patron. Detaliile discuției Ghencea-Poarta Albă

FRENETIK.TK

  • SUPER ESCLUSIVITATE: ”Gâlcă, m-ai ai o șanse, 15 puncte din următoarele 3 meciuri”
  • Lui Dodel ia ajuns: ”Mam săturat, nu mai se poat-e cu Gâlcă! No-i îl vrem pe Reghe care ne ierea apropiat”
  • BOMBĂ! Ave-m scrisoarea lu neagigi dîn pușcărie: ”Gâlcă tată, mia ajuns! Îl vreau pe fratele Reghe înapoi. Anamaria, te ocupi de menegement până își face Meme pedeapsa”

La nivel declarativ totul va sta altfel. ”Cum, noi (așa vorbește Anamaria despre cariera soțului ei, zici că e la MotoGP) să revenim în Liga I? Păi am câștigat o grămadă de bani în Arabia Saudită, avem oferte din Rusia, Germania și câteva din Anglia, mai spre mijlocul clasamentului, mai pe la Liverpool așa”, o să le fie discursul. După săptămâni în care vor mânca berbeci la Snagov și vor lovi în păcănele la Las Vegas, cuplul va reveni la Steaua sub pretextul că ”fratele Gigi avea nevoie de noi, nu puteam lăsa Steaua la greu”.

Apoi ProSport va primi interdicție la antrenamente și meciuri.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.