web analytics
Fotbal intern

De ce e Reghecampf antrenorul secund la FCSB

Știu că o să-mi spuneți că știați, că era evident, că nu știu ce, dar să nu uităm că acum vreo șase luni de zile primeam 50 de înjurături pe oră dacă îndrăzneam să scriu ceva despre nepriceperea lui Laurențiu Reghecampf. Nici Simona Halep nu avea fani câți avea Reghecampf, noroc că între timp cei mai mulți și-au dat seama că-i așa cum am tot zis. Spuneam că știu c-o să-mi spuneți că știați că Reghecampf e de fapt antrenorul secund al FCSB-ului, dar dacă mai există cineva care avea dubii iată și autodenunțul.

Antrenorul principal Gigi Becali intră în direct la Digi și spune ce profil de antrenor ar vrea dacă va pleca Reghe. Și cum o spune? Fabulos! ”Eu angajez angajați, nu îmi iau colaboratori sau stăpâni. Vreau un antrenor de profilul lui Reghecampf, să fie cuminte, să ne înțelegem, să asculte ce îi spun eu”. Tare? Adică a șters pe jos pe toată gresia din jurul vasului de WC și a transmis un nou mesaj către potențialii antrenori cum că la clubul ăla se angajează doar secunzi.

Și o să spuneți că pe undeva e normal, că și în străinătate se bagă patronii, că nu știu ce. S-or băga la 2-3 cluburi din străinătate, nu zic, dar nu cred că intervine nimeni chiar în halul în care se petrece totul la FCSB. Pintilii scos din lot la TV, în direct, de Gigi Becali, Reghecampf s-a conformat imediat. Bălașa funaș central la cererea lui Gigi, Reghecampf s-a conformat! Ovidiu Popescu titular la dorința creditorului? Reghecampf s-a conformat! Florin Tănase în locul lui Amorim, zice finanțatorul la TV? Imediat se trece la formula asta. Și o mie de alte exemple.

Să discuți cu angajatorul e normal, anormal e când te angajează ca pe o apărătoare de noroi.

3 comentarii

  • Si in strainatate se baga patronii: cumpara jucatori de 40 mil de euro si vor si ei sa vada cum face echipa cu noul implant. La fece pipera se lasa echipei de supravietuire si se vine cu pretentii!

  • Vad foarte mulți adevărul îi doare foarte tare, oricine ar veni la fel se va comporta nenea ciobanas, mai rau de reghe ca omu se da rotund ca el face el drege etc.

  • De ce nu ai vrut sa realizezi articolul asta printr-un singur cuvant ? Gen cotton picker, breloc, sluga etc.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.