web analytics
Fotbal intern

Reghe e iar paranormal. Boldrin a jucat la Astra și Golubovic e caz de targă

Boldrin a fost catastrofal, nu îmi aduc aminte de când nu am mai văzut un fotbalist să greșească peste 90% dintre procedee într-un meci. Tot a greșit, pase, driblinguri, e incredibil. Eu cred că a făcut intenționat, serios zic, nu ai cum să faci asemenea cretinități repetate.

Budescu are execuții, n-avem cum să îi luăm asta. Însă sunt jocuri în care e zero, e dăunător propriei echipe. Ăsta a fost unul dintre meciurile la care mă refer, a fost îngrozitor de slab și problema lui e că în astfel de momente îl vezi cât e de indolent, de gras, de de de. Altfel, super jucător, te pune-n cur și îți dă gol când vrea.

Achim e evident cel mai bun fotbalist al Stelei în ultimele meciuri, singurul fotbalist îndrăznesc să zic, și e tot rezervă. Pentru că e greu să îi faci loc atunci când ai de îndeplinit poruncile patronului tău, când ai de băgat pilele, rudele și alți impostori. Evident, în seara asta a fost de departe cel mai bun stelist, dar cu un asemenea antrenor n-ai ce face nici în liga secundă.

Grădinescu, latul ăsta, nu vede jucătorii, confundă faze, fotbaliști, nu vede absolut nimic, dar are certitudinea că a fost penalty la Tamaș cu Niculae. Și n-a fost, chiar dacă faza a fost greu de interpretat. Dar nu a fost. Urâtă e bătrânețea pentru unii.

În cazul în care aveați dubii, în care mai aveați dubii, să știți că Golubovic nu e ghinionist. E slab! Sigur, când cel care te-a descoperit se mai poate lăuda cu talente precum Andrey sau Tatu, nici lumea nu trebuie să aibă pretenții mari de la tine. Este un amator care a avut niște șansă la un moment dat și care fraudează acum lumea fotbalului românesc.

Astra merita să câștige, eu așa cred. Nu au jucat mult mai bine, dar au existat la finalizare. Steaua poate să joace 30 de ani, dacă nu o face cu apărarea de copii de la Pandurii nu poate ajunge la poartă prin faze normale de jos. E o echipă inofensivă, o echipă la care defensiva trebuie să știe că dacă cedează meciul e pierdut, ofensiva nu există. Înfiorătoare imagine, de râs.

Idolul prostimii din România, idolul celor slab dotați la mansardă, crescuți în zodia manelei și a cefei de porc pe grătar, a dovedit din nou cât de mizerabil poate să fie. Să te joci de-a mersul în Turcia înaintea unui meci important, să te doară în bascheți de fotbaliștii care ți-au adus titluri pe care nu le-ai meritat, toate astea sunt doar o mostră din caracterul unui om care nu ar trebui să existe public. Din fericire pentru el, țara e în mare parte ca el. Ghiolbani, maneliști, grohăitori băutori de bere proastă și de carne de porc.

Galeria aia a Stelei, ”noua galerie” și-a petrecut jumătate dintre cele 90 de minute înjurând. Pe Șumudică, pe ”țăranii de la Giurgiu”, pe fotbaliștii Astrei. Așa s-o face, na, poate nu știu eu.

foto: FB FCSB

10 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.