web analytics
Fotbal intern

Reghe era Che Guevara pe lângă Dică

Credeam, după ultimul mandat al lui Laurențiu Reghecampf la FCSB, că nu se poate mai rău în relația finanțator – antrenor. Credeam că favorurile pe care i le făcea Reghecampf lui Becali erau maximum în ceea ce înseamnă o relație defectuoasă de subordonare. Credeam ca prostu’. A venit Nicolae Dică la FCSB, domnule! Tânăr, de pe băncile școlii, dornic de afirmare, cu pofta de muncă și de rezultate. Și ce face? Păi e un preș perfect, e o mascotă, un jalon, o copetă. Nici măcar atât nu e. E într-un subsol pe care nu-l credeam posibil, e la minus cinci.

După ce a făcut până acum absolut fiecare lucru pe care l-a ordonat Becali, după ce jucătorii l-au pișat și au sunat patronul atunci când nu le convenea ceva, după ce a aflat de componența listei UEFA după ce lista a fost trimisă de Argăseală la UEFA, domnul Nicolae Dică ne spune detașat, sâsâit, dar detașat că Enache nu va face parte din lotul pentru meciul cu Plzen. Și nu o spune oricum, domnul Dică e șmecher, ne lasă să credem că e ideea lui. Cică: ”Enache nu va fi în lot pentru meciul de mâine. El este pregătit, dar am decis să nu fie în lot pentru meciul de mâine. Pentru că aveam pe bancă jucători… trebuia să opresc un fundaş şi am ales să opresc al fundaş în detrimentul lui”. Cât de tare?

Ați înțeles, da? Adică el, Dică fără frică, nu a luat în calcul faptul că Becali spunea acum câteva zile că Enache va zbura din lotul UEFA. Și cum nu îi păsa lui, lui Dică războinicul, de ce spunea patronul său s-a întâmplat că a tras linie și a văzut că Enache nu ar avea loc pe bancă, că el are nevoie de alt fotbalist. Înțelegem, da? El a luat decizia, nu Becali.

Mi se pare de-a dreptul fabulos. Și ar fi fabulos, dacă nu ar fi trist, penibil. Dică a coborât într-un penibil în care n-a fost nimeni vreodată la echipa asta. Oli îl păcălea pe Becali, Reghe îl dribla, îl aburea, Rădoi i se împotrivea, Gâlcă nu îl asculta. Fiecare antrenor a găsit câte o modalitate de a mai face ceva și din proprie inițiativă, dar acest Dică s-a așternut la intrarea palatului și gudură de fiecare dată când simte talpa pantofilor lui Becali pe coloană. Una care nu va mai fi vreodată dreaptă. A vrut CV? Va rămâne cu CV: ”2017-2018 – funcția de preș la FCSB”.

4 comentarii

  • Nu că îl simpatizez pe Scutariu, e bou in multe privinte, dar ce sula mea e Dica? Lăsați-mă dracu cu prostii voștri că nici dobitocul asta de Dica nu a vindecat vreo boala incurabila, analfabetul ăla de Hagi nu știe nimic să-și scrie numele corect, au făcut o căruță de bani datorita mie și a celor care urmărim fenomenul sportiv, dar asta nu ii face mai deștepți, mai bogați da, dar intelectual sunt zero saracii. Hagi știe tabla înmulțirii cum știe Vanghele conjugarea verbului a fi. La cat de prosti sunt și la modul în care au câștigat banii nu doar că am dreptul sa ii înjur, simt că am obligația să îi fut in gura cu fiecare ocazie.

    • Știi ce știe Hagi, iar tu habar n-ai? Fotbal. Bani facuți “datorită ție și celorlalți” pentru că urmăresc fenomenul sportiv? Păi îl urmăresc tot datorită lui și acelei generații. 🙂 Mi se pare incredibil că il faci albie de porci pe Hagi și cum a facut el bani, când în articol se vorbește de unul, patron la fcsb, care nu de mult era la pușcărie pentru modul în care a făcut bani. Mai bine lasă-ți tu puța în chiloți și scoate-o când e nevoie.

  • cine e cristi scutariu sa vorbeasca asa la adresa unui ex jucator ca Dica ?!? pres la vreun trust de presa.va place sa creati o imagine falsa oamenilor puternici nu cumva sa devina mai buni ca voi oratorii!de stoichita si de stan ati uitat alea ce erau ?carpe?ei sunt antrenori si daca nu va dau voua dreptul asta nu va da dreptul sa judecati

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.