web analytics
Fotbal intern

Reghe, Enache și chestia de pe stânga! Dinamo intră tare în luptă!

Chestia aia de pe stânga 🙂

Contra e antrenor mare, asta a înțeles el din fotbal într-un meci în care are nevoie doar de victorie pentru a mai conta. A înțeles să îi pună/lase pe fotbaliștii lui să facă o grămadă de faulturi dure în preajma careului contra unei echipe care are executanți precum Alibec sau Boldrin. Putea să ia 3 goluri până în pauza pentru prostia asta.

Dinamo nu joacă prost și nu arată prost, ba din contră. Însă nu înțeleg de ce s-au mulțumit să cedeze inițiativa, aveau nevoie de victorie mai mult decât adversara, ei și 1-0 au avut bulan, au marcat pe fondul dominării fecesebiste. WTF atitudine e asta? Au avut noroc mare!

De Enache vă place? Cum e, nu strălucește ca lacul proaspăt aplicat după o pedichiură pe cinste? Ca sprânceana proaspăt pensată, ca vasul de WC după o doză puternică de Domestos? E de necrezut că mai poate exista așa ceva în fotbalul de azi, evident, mă refer la secundul care îl trimite acolo deși îl are pe Jakolis.

Poate doar Steliano Filip să fie la fel de inutil echipei lui în Liga 1 cum e Enache FCSB-ului. Diferența e că văd că Filip e apreciat de o parte a fanilor, nu înțeleg de ce, dar promit să mă interesez.

Dănciulescu a apreciat cel mai tare spectacolul cu rolele de hârtie, l-au prins camerele fix când gesticula spre PCH și spunea ”Gata! Nu mai aruncați, în p@#a mea!” 🙂 Spectacol frumos, am spus, însă nu știu cât de mult le convine fotbaliștilor să stea 10 minute degeaba pe teren. Dar frumos! Bine, au mai existat ratați care au aruncat și în timpul meciului, în jucători, dar fiecare grup trebuie să aibă boii lui.

Gata, Dielna și-a făcut treaba pentru care a fost adus în România de prin crâșmele Angliei! I-a rupt genunchiul lui Alibec, își ia banii și pleacă înapoi în nimic. Hațegan e din nou cel mai bun arbitru de la el din Făurei, e bou de băune și nu scoate galbenul la o  fază la care ăla-i zboară genunchiul adversarului. Apoi dă fault la May care lovește mingea și e călcat de Boldrin.

Toți inutilii care apar la televizor, unul mai pupincurist și mai prost decât celălalt, laudă progresul lui Moke. Bă, băieți! Suntem sănătoși la minte? Omul nu doar că nu progresează, e din ce în ce mai prost, a dat niște gherle în seara asta de nu îl primeau ăștia nici la Gabon U14. Băiatul ăsta nu știe să stea în teren, luați reluarea meciului și urmăriți ce face. Uluitor, ce specialiști slabi are țara asta.

13 comentarii

 • Nu-s dinamovist da’ aseara reghetonul si-a meritat-o din plin.Macar de si-ar lua ajutoarele dupa el la arabi cu tot cu ciobandante.Ai n-au nevoie la oi de el? Cu asa viziune ..

 • Doamne, ce gluma de antrenor e Reghe… Sper sa castige Viitorul, Doamne-ajuta! Nu merita nimic panarama asta de antrenor cu tot cu managerul lui

 • Imi pare rau de Jakolis si de Achim , oricat de prost ar juca cei din teren ei nu primesc nicio sansa ……Campionatul e la Viitorul , Fcsb 2 , si doar dinamo bucuresti pe 3

 • Cel mai antrenor prost e tuta de Reghe care tine in teren toti latii. Cred ca si ia comisioane din asta, altfel nu mi explic. Ma bucur ca Hagi i a dat a doua teapa, dupa Iancu, cu Tanase. Merita ciobanul sa plateasca cu varf si indesat pt cum l a umilit. Si sper ca acum va e clar ca Jiji nu se pricepe deloc la fotbal.

 • Spune-mi si mie daca u intelegi pt ca eu nu inteleg dc il joaca pe enache meci de meci cand el saracu e antigol antifotbal anti-talent antic e vrei u…iar marea vedeta tanase doar a încetinit jocul si si-a batut joc de colegi…felicitări Dinamo si băieților care se dăruiesc cu adevarat de acolo nu ca umflați astia de presa si patron…sincer ii doresc lui Reghe sa plece la arabi si sa nu mai vina de acolo…

 • Nici cu Tănase nu mi.a fost rușine meciul ăsta…Chestia aia metrosexuală și cea de pe stânga, dacă avem noroc, își vor urma amicul pe la arabi..
  Se joacă campionatul, my friend…which is good!
  Și aștept cu nerăbdare următoarele 2 reprezentații ale centralului Hațegan…îi înființez fan club, jur…

 • Pui pariu ca o sa faca circ Mimi si Soarele ca doua virgine ca au pierdut ei nemeritat? Si ca arbitrii si etc…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.