web analytics
Fotbal intern

Rednic dă vina pe Rotariu. Eu dau vina pe Negoiță. Rotariu e fost fotbalist

Mircea Rednic nu se dezminte, a dat vina pe Rotariu după meci. Cică s-a cerut singur să bată ultimul penalty. Eu nu cred asta, pariez 40.000 de euro că nu a fost așa. Dar nu te pui cu perversul, cu strâmbul!

Dorin Rotariu e compromis, gata! S-a terminat, nu mai ai ce-i face! El oricum era un sperios și un fricos, l-am auzit la interviuri după meci și abia mai articula cuvintele. E terminat complet, se uită în gol cu microfonul în față, drama lui Ekeng l-a scos și pe el din fotbal. Eu oricum nu l-am văzut fotbalist, dar e păcat că a ajuns așa!

Trebuie să remarc o altă serie de minciuni jegoase ale presei de sport. Aia cu psihologul angajat lui Rotariu, chestie care s-a propagat peste tot. Vine Rotariu la final și zice că e o tâmpenie, că nu e adevărat, n-are psiholog. Bine, mă și miram să aibă Negoiță bani de psihologi, el abia plătește jurnaliștii care îl vizitează la pian.

Suporterul dinamovist e, în mare măsură, lemn! Eu îi spun că Negoiță e impotent financiar și că va ține clubul în mizerie și în anonimat, suporterul îmi răspunde că Negoiță a scos Dinamo din insolvență. Nu contează că tot el i-a băgat acolo triplându-le datoriile și plătind, mai apoi, doar câteva sute de mii de euro pentru a scăpa. Mult succes sezonul următor, am înțeles că Voluntari și Chiajna se întăresc! Am auzit că-i Firțulescu liber de contract, poate-l luați!

Sezonul ăsta a luat titlul Astra Giurgiu, echipa cu șase suporteri. Cupa a luat-o CFR Cluj, echipa de care îi pasă doar Roxanei Ciuhulescu și lui Vlad Măcicășan probabil, colegul meu de la Cluj. Faliment se numește pentru industria fotbalului românesc!

negoaitaz

12 comentarii

 • In afara de presa cine il mai lauda? mai nimeni.Singurul lui atu este varsta, in rest este un jucator ok in campionatul nostru . Singura lui sansa este sa faca ceva cu fizicul ala..nu poate progresa daca o sa arate in halul ala .

  Daca ne raportam ce la spui tu, ladue etc atunci toti sunt praf. Dupa mine un jucator f bun de atac in liga 1 ar trebuii sa marcheze minim 25 de goluri( adica cum marcheaza atacantii buni in campionatele puternice) . Noi ne extaziem la Nicusor Stanciu de exemplu…pai de Adrian ilie ce mai spunem atunci? Cum erau la aceasi varsta?!

  • In afara de presa? Toata lumea fotbalului. Antrenori, presedinti, patroni si impresari.

   • Pe toti ii inteleg ca isi lauda mediocrii de fotbalisti pt ca au interes ca poate cine stie pe cine mai pacalesc cu vreo muratura. Chiar si pe cei din presa ii inteleg ca daca nu ar fi antrenorii, presedintii, patronii ei nu ar manca niciodata pe la diverse restaurante mancaruri pe care nici nu le pot pronunta.

 • Nu inteleg la ce te raportezi cand spui ca Rotariu este slab? La un transfer la MU sau la liga 1?

 • Rednic nu mi-a lasat impresia ca da vina pe Rotariu, tot din cauza presei de cacat s-a ajuns sa vorbeasca despre asta probabil, imi si imaginez intrebarea: “Domnu’ Rednic, trebuia sa bata Rotariu sau l-a luat cufureala cu Xulescu si nu ati mai avut incotro?”

 • Lasa ca vinovat mai e si acest senzational antrenor Rednic care n-a mai luat un trofeu de vreo 9 ani si din ultimile 15 meciuri a castigat 2…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.