web analytics
Diverse

Recomandare tenis agrement în București: Pescariu Sports

tenis

Am început să joc din ce în ce mai des tenis de câmp în ultima perioadă, iar în anotimpurile reci în București lucrul ăsta e posibil doar pe terenuri acoperite. Și aici intervine o problemă serioasă, pentru că nu sunt atât de multe variante decente și mai toate sunt extraordinar de scumpe. Însă, în toată căutarea, am găsit cea mai bună soluție acolo unde nu credeam că am să o găsesc.

Să o iau cu începutul. Pe timp de iarnă, un balon trebuie să fie încălzit. E o condiție obligatorie, altfel e un chin. Mai departe, nivelul de umiditate trebuie controlat pentru că e imposibil să joci tenis 2 ore în Malaezia. Mai trebuie și o zgură serioasă, nu un pământ portocaliu care a fost zgură acum 5 ani și pe care te simți ca pe asfaltul prost de pe A1. Nu în ultimul rând, contează și ce ai pe marginea terenului. Adică niște bănci, niște scaune comode, un coș de gunoi. Sigur, contează foarte mult și prețul, vă spuneam că sunt scumpe terenurile în perioada asta.

Ei bine, cel mai bun raport calitate/preț l-am găsit la Pescariu Sports, un loc pe care îl credeam complet inaccesibil tocmai din cauza prețului. De unde, am vizitat până acum 6 baloane în care se joacă tenis în București și niciunul nu se poate compara cu ceea ce am găsit la Pescariu Sports. Să o luăm pe rând:

  • încălzire: exact cum trebuie să fie, aerul intră în baloanele care acoperă trei terenuri de tenis prin două locuri și nu e un nivel prea mare de zgomot din cauza asta. A fost singurul loc unde am stat pe bancă 5-10 minute fără să simt vreo urmă de disconfort termic.
  • umiditate: n-au fost probleme, din câte am înțeles e folosită o prelată care ”respiră” și nu ține aerul nereciclat în interior și nici nu permite acumularea umezelii
  • zgură: este! Și, din păcate, ăsta e un plus pentru mizeriile de terenuri de tenis din București. E zgură la Pescariu, nu doar pământ portocaliu bătătorit.
  • condiții: două bănci lungi pentru fiecare teren, coș de gunoi, mese
  • preț: aici e cheia. Pentru că în timpul săptămânii până în ora 22:00 prețul e mare, costă 100 de lei ora. Însă după ora 22, așa cum am mers noi, costă doar 65 de lei ora și e, astfel, printre cele mai ieftine. Mergeam în Crângași cu 70 de lei ora parcă, în Tineretului cu 70 de lei ora, la Tei am dat tot 65 de lei pe condiții mult mai proaste. Mai e și o variantă în Otopeni, dar e departe rău de tot.

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.