web analytics
Fotbal extern

Real Madrid a luat Liga Campionilor! Adică “tiki-taka Barcelona”, a învins fotbalul!

Ofsaid la golul lui Sergio Ramos. Nașpa, bu-hu! Mai greșește arbitrul, așa cum a greșit și când ăștia de la Atletico au eliminat Barcelona după erori uriașe. A greșit și la penalty-ul ratat de franțuz, n-a fost!

Am obosit eu de câte laude a primit Cioloș. Săracu’, el e antrenor pe sistemul Șumudică. Să moară mama, hai-hai-hai, închide și băăăă! Exagerez un pic, dar când iei gol în primele minute și nu poți face absolut nimic să reacționezi e doar vina antrenorului. Că tu n-ai habar să ataci o echipă bună, n-ai făcut-o vreodată. Ei au egalat pe prostia lui Zizou.

E la modă să zici astea cu tranziția pozitivă și negativă? Că m-am uitat la DolceSport înainte de meci și-și pasau ăia tranzițiile între ei de am avut impresia că analizează economia europeană de după 1990.

Știu că e un subiect delicat, însă doar mie mi se pare Cristiano Ronaldo un băiat din mulțime? Și nu doar la meciul ăsta, ci tot sezonul. Sigur, nu-l comparați cu Alibec sau cu Hora că o să iasă genial. Comparați-l cu el de acum 2-3 sezoane. Mi se pare muuult mai slab, mai puțin periculos, mai puțin spectaculos.

Rezerva băgată de Cioloș, Yannick Carrasco, a dat gol fiind scăpat din marcaj de rezerva băgată de Zizou, Lucas Vasquez. E greu când singura licență pe care o ai e aia de vânătoare în Algeria.

La penalty-uri… nu contează nimic, acolo nu-i pe valoare, e pe bulan!

ramos

9 comentarii

 • De Oblak ce zici? Eu sunt șocat, să fii atât de bun tot meciul si la penalty-uri să fii dobitoc în asemenea hal, eu îl băteam în locul lui Simeon după primele două “plonjoane”

  • Eu cred ca a asteptat sa bata cineva pe mijloc, poate a mers la „pont”, altfel nu pot sa imi explic. Bine, au fost multe pe care nu le pot explica, inclusiv cum poate Juanfran sa bata cu călcâiul penalty-ul, pentru execuții ca aia am luat bătaie în 1998 de la Radu Troi la juniorii Stelei. N-ai cum să bați așa!

 • ce treaba are barcelona aici de apare in titlu? sau fara steua si barcelona in titlu nu se da clic in romania?

  • Are treaba pentru că unii sunt cu fotbalul și alții cu anti-fotbalul. Mi-aș fi dorit să se câștige meciul în timpul regulamentar, Atletico a avut traseu de campioană pe când prostii aia au jucat cu echipe de mana a 7-a (nemtalaii si cu englezii is lemni)

   • pai asta le-a fost trasel:) eu unul am tinut cu atleti . asta cu anti fotbalul la atleti deja e invechita iar aseara chiar au jucat. nu pot contorla meciuri cu barca, real , bayern etc .
    Este imposibil cand ai in fata ta pe ronaldo, messi sa domini..atleti joaca exact ce pot si ce trebuie .

 • Ce dreq fotbal a invins, ca a fost un meci de 2 bani din ce am vazut si ce mi s`a spus. Ca de obicei, nimeni n`a jucat nimic. E treaba de psihologi asta cu fotbalul, de ce o fi asa de popular, cand ai spectacol total in alte sporturi (vezi OKC Warriors azi noapte in NBA). Ma includ in lista bolnavilor psihici, ca ma uit la toate meciurile lui Dinamo si am vazut si vreo juma’ de ora din meciul de aseara.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.