web analytics
Fotbal intern

Rămâne FCSB în joc? Șumudică jură că nu

OK, am avut două prime meciuri întortocheate rău. Dinamo a câștigat pe merit cu CFR Cluj, dar Marc a fost dinamovist. Apoi, Viitorul a câștigat muncit cu CSU Craiova, dar oltenii au jucat cu multe rezerve. Mi-e și teamă să mă gândesc ce naiba se mai poate întâmpla și la Astra – FCSB. Pentru că și ăsta va fi un meci care va produce discuții.

Șumudică a început deja, se jură că va face tot ce îi stă în putere pentru a împiedica victoria fecesebiștilor. Și îl cred, la fel cum cred că fotbaliști precum Niculae, Ioniță sau Săpunaru nu vor menaja deloc echipa lui Reghecampf. E, dacă vreți, lucrul care a caracterizat Rapidul ultimilor mulți ani. Dacă noi nu putem, măcar să nu câștige rivala. E ok, înțeleg asta.

Problema pe care o văd la FCSB e aceeași. În loc să își vadă de treaba lor, să pregătească meciul, să pregătească mental fotbaliștii, directorul sportiv Cardboard Box e ocupat să se declare scârbit pe facebook, preocupare cât se poate de solidă pentru un om de peste 50 de ani proaspăt ieșit din pârnaie. Și asta e o problemă mare pentru că, așa cum v-am spus și aseară, cei mai mulți dintre fotbaliștii FCSB nu mai cred în titlu, sunt convinși că e totul pierdut. Când vezi că Naposimul de lângă tine e ocupat să își facă selfieuri și să pună story-uri pe Facebook e cam greu să te mobilizezi.

Va lipsi în mod cert Pintilii, lucru mai grav decât pare la prima vedere. Cred că lucrul ăsta s-a văzut în meciul cu Dinamo, după ieșirea lui Pintilii, moment în care câinii au început să controleze jocul. 0 Popescu și cine naiba știe cine va mai juca acolo vor avea o treabă grea.

2 comentarii

  • Si Nita, mioara aia din poarta fece fecesebe-ului, a fost dinamovist in meciul in care a pasat unui dinamovist, faza ce se terminara cu gol.
    Si Die Amorim a fost dinamovist, altfel cine ar fi facut penalty in minutul 96, faza fiind si in lateral fara nici un sort de izbanda pentru Romera.
    Fiind si ultima faza a meciului era clar ca dinamovistii nu mai aveau nicio sansa la gol si Die Amorim n-a mai avut ce face si a trebuit sa faca penalty.

    • Scutariu vede ce vrea. Cat despre Traian Marc la primul meci la Dinamo, impotriva Concordiei a scapat o minge printre maini in cel mai caraghios mod cu putinta. Autogol de cascadorii rasului. Traian Marc e tot ala care a primit 8 goluri de la Vaslui cand juca la Corona Brasov. In meciul anterior CFR a primit tot 3 goluri de la Craiova, tot cu Marc in poarta. Primul gol primit dupa un sut din afara careului iar la al doilea gol Marc a respins o minge fix Zlatinski care a marcat nestingherit. Cat despre meciul in sine, CFR a jucat cu partitura completa si a avut posesie superioara, mai multe suturi pe poarta, mai multe cornere etc.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.