web analytics
Opinie

Radu Ștefan, Pufi și Bogdan Argeș Dacia Pitești

A venit primăvara, au apărut ghioceii purtați furați din Grădina Botanică și vânduți de băieți la semafor, au ieșit motocicletele pe străzile din București și, ca în orice altă primăvară care se respectă, ne rugăm de Ștefan Radu sau Radu Ștefan să vină la națională. Nu știu de ce, dar văd că Mirel Rădoi și-a propus să facă eforturi uriașe, așa zice secundul Dică, pentru a-l aduce pe jucătorul lui Lazio la o națională pe care, de muuulți ani de zile, fundașul o refuză.

Acum… Dacă era după mine și doar după mine nu doar că îi interziceam lui Rădoi să facă asta, ba îi și băgam viză lui Ștefan Radu Radu Ștefan când se întorcea în România de la Roma. Viză ca la pakistanezi, control anti-coronavirus și cavity check la fiecare aterizare. Nu văd rostul, omul a zis că îl doare la bendix de naționala noastră de săraki, el are alte priorități în viață. Și e ok, acceptăm, nu trebuie să ne facă Ștefan Radu Radu Ștefan o favoare deplasându-și hoitul la meciul de la Recefrig.

În altă ordine de idei, Gazeta dello Sporturilor scrie azi că Pufi a semnat cu CFR Kolozvar, motiv de înfuriere prin spume pentru creditorul Gigi Becali. Manevra, superbă de altfel, a fost făcută într-un moment în care paranoia e în floare la toți, începând de la Dan Petrescu, trecând prin trimisul lui Satan pe Pământ și terminând cu ăia de la Botoșani în care văd că s-a umflat orzul în ultimele zile. E playoff, se dă drumul la înjurături.

În tot acest timp, ”antrenorul” Bogdan Argeș Vintilă face cruci, mătănii, spune ”Înger, îngerașul meu” în gând și joacă poker pe citate din Vechiul Testament cu Sandu Reptilian Iguanifer de culoare cenușie Tudor. Cam ăsta e rolul lui la FC FCSB, dacă e să ne luăm după publicația de renume național citată mai devreme. Și ne luăm, pentru că fix așa e. Omul este antrenor la FCSB cum e Luțu posesorul acelui S550 cu care se fâțâie când doarme Becali. Teoretic, ei sunt la comandă. Practic, doar îndeplinesc task-uri transmise de stăpân.

O seară minunată și plină de gânduri optimiste să aveți și voi. M-am hotărât să nu treacă zi fără un text aici, pe blog. O să scriu mult mai des, mult mai serios (câteodată) și o să acopăr o arie mai largă de subiecte. Vom discuta mai mult și pe la comentarii, ne bazăm pe dezbatere, nu pe verdicte. Doar că lucrurile astea nu vor fi disponibile tuturor.

5 comentarii

  • Bun text.Chiar imi place stilul tau.Abia astept sa citesc mai des cate ceva pe aici.
    Pe la tv nu putem sa te vedem mai des?Ce zici?

  • Ah, manevra cu Pufi a fost cireasa de pe tort, dupa faza cu Manea. Se face schimbul de generatii si la creditorii echipelor de folbal, nea Jiji ramasese ultimul mohican al anilor 2000. Pacat ca ce vine din urma e cam la fel, Rotaru e antrenor ca nea jiji, eftimie a inceput cu caterinci, tati de la dizal de la cluj e cu manevre in culise ca paskany…toate vechi si noua toate, noi ramenem tot ca prostii 🙂
    P.S. – Saracu’ Dan Petrescu, urat imbatraneste. Ce antrenor ar fi daca n ar avea mania persecutiei.

  • Adevarul e ca Balgradean e un mega portar. Daca ne raportam la o comparatie intre el si Vlad sa zicem ca e peste el dar daca ne raportam la portarii romani care activeaza mi se pare ca e mult sub linia rosie.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.