web analytics
Fotbal extern

Radioul de stat din Grecia a mințit împotriva lui PAOK. UEFA a oferit lămuriri

Când vă spuneam că Atena a prins frică de puterea fotbalistică a lui PAOK Salonic, mulți m-ați acuzat că mănânc ciuperci. Că exagerez, că n-are cum să fie așa. Ei bine, e mai rău decât vă puteți imagina. Asta ca să înțelegeți și motivele pentru care cei de la PAOK au ajuns la capătul răbdării și protestează așa cum cred ei mai bine. Nu mă refer la Savvidis, el n-are nicio scuză, mă refer la jucători, antrenori și suporteri.

ERA Sport, radioul deținut de Hellenic Broadcasting Corporation, adică un post de radio de stat din Grecia, a mințit în direct cu dorința clară de a influența judecata care urmează. Și de a influența ceea ce lumea crede despre felul în care a fost judecat golul lui Fernando Varela din meciul cu AEK Atena.

ERA Sport a oferit ”în exclusivitate” informația că oficialii UEFA au spus că golul lui Fernando Varela a fost anulat corect, că a fost ofsaid. Imediat, presa din Atena a luat foc. Au fost aruncate lături peste Salonic, peste PAOK, peste cei care au protestat la acel gol anulat inițial.

Așa că oamenii din Salonic au vrut să verifice. Au scris un mail către UEFA și au întrebat despre ce e vorba. Iar UEFA, ați ghicit, le-a zis că nu e cazul de așa ceva: ”UEFA nu comentează niciodată nici asupra deciziilor de arbitraj din competițiile proprii, așa că nu am face NICIODATĂ comentarii cu privire la deciziile luate în campionatele naționale. Informația este total nefondată și incorectă”.

Acum poate înțelegeți că Salonicul nu e supărat degeaba.

2 comentarii

  • # indiferent daca sunt slabi sau nu din punctul meu de vedere toate cluburile ar trebui sa-i sustina.
    Nu poti trece cu vederea atunci cand un club este prejudiciat pe fata si mai ales ca e si un club din Europa.Daca era in Siria intelegeam dar in Europa???
    Chiar daca se supara Craciunescu si ii scad veniturile, este necesar arbitrajul video.

  • Cine pula mea e PAOK până la urmă? Nu zic că trebuie să susții echipe că FC Barcelona, Real Madrid, etc., dar nici cu looserii ăștia fratilor

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.