web analytics
Diverse

Qantas cheltuie 1 milion de dolari pentru a aduce 80 de membri ai serialului Modern Family sa filmeze un episod în Australia

Cine nu s-a uitat la serialul Entourage a pierdut și pentru că a ratat un sneak peek în ceea ce înseamnă ”facerea” filmelor de la Hollywood. Așa putea fi înțeles mai bine efortul recent al celor de la Qantas, compania australiană de transport aeronautic, care a făcut un efort estimat la un milion de dolari pentru a aduce întregul staff care lucrează la serialul Modern Family în Australia, la Sydney, acolo unde s-a filmat un întreg episod.

Pe partea de episod, Modern Family și-a făcut datoria față de Qantas. Finalul episodului arată un Airbus A380 Qantas în zbor, iar cadrele următoare se petrec în aeronavă, acolo unde este improvizată o scenă făcută pe genunchi în care Cameron e curios să vadă dacă este Hugh Jackman la business class.

Se pare că producătorii serialului au descoperit recent cât de profitabilă poate fi colaborarea cu companiile aeriene, asta pentru că acum câteva episoade a fost făcută o deschidere în Las Vegas cu un Airbus A320 al companiei low cost JetBlue.

 

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.