web analytics
Fotbal intern

Nu mă puneți să laud antrenorul. Eu laud jucătorii, nu A2-ul

Gigi Becali, acum câteva zile, după meci: ”Să nu-l mai văd pe Larie, Enache nu e fundaș dreapta, Morais n-are ce căuta la mijloc”. Nicolae Dică, echipă cu Plzen: Larie e rezervă, Enache e mijlocaș dreapta, Morais e pe postul lui, fundaș stânga. Gigi Becali, după ce anunță echipa la TV: ”Mi-a făcut pe plac, e bine!”.

Ăsta e antrenorul pe care vreți voi să îl laud pentru ce s-a întâmplat la Plzen? Să laud, ce? Îl laud pe Gigi Becali dacă vreți, merită mai mult. La Plzen sunt de lăudat Denis Alibec, care e numărul 1 chiar dacă nu vă convine că e nervos și cu mâinile pe sus, e de lăudat Teixeira care, deși nu credeam, mai poate chiar și la 36 de ani. E de lăudat Bălașa care a ajuns să bată loviturile libere precum Claudiu Niculescu pentru că își petrece timpul pe teren după antrenamente exersând. E de lăudat Niță pentru că a făcut să nu fie 5-0 pentru Plzen în primele 20 de minute. Ăștia sunt de lăudat, nu altcineva.

Nu pot să laud executanții fără idei, fără inițiativă, A2-ul nu e de lăudat.

3 comentarii

  • Si totuși, chiar daca sunt de acord cu tine, prima schimbare a lui Dica a schimbat tot sistemul si fCSB-ul chiar a început sa lege ceva in atac. Apărarea a rămas la fel, adică zob.

  • Au dat-o la pace meciul asta . Becali a facut echipa pentru prima repriza , Dica a facut-o pentru a 2-a repriza . Daca erau si prelungiri , cred ca se bagau si Mache cu MM :))

  • Ai uitat și de Momcilovic fundaș central, așa a zis nea’ patronu’ de la fecesebe după meciul tur cu cehii, dar da, ai dreptate. Nu prea ai ce să evaluezi la antrenor. Destul de trist pentru cei ca mine care au crescut cu generația din care a făcut parte Dică să-l vadă umilit, exact ca Mirel. Dar csf, n-ai csf

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.