web analytics
Opinie

Noi de ce să nu punem ”Deșteaptă-te, române!” pe stadioane?

Cât am stat în New York am fost și la un meci din NBA, pe Barclays Center, la Brooklyn Nets cu Milwakee Bucks. Mă pricep la baschet puțin spre deloc, așa că am fost mai mult pentru atmosferă, pentru experiență și pentru un hot dog de 6 dolari. Cum arena din Brooklyn a fost populată în mare măsură de turiști, atmosfera n-a fost extraordinară, dar momentul de la început a fost superb. Mă refer la intonarea imnului din startul partidei, un moment care n-ar trebui să lipsească de la evenimentele sportive din România.

Sigur, asta daca nu cumva deranjează pe cineva, dacă nu se simte discriminat vreun băiat. Că noi așa ne-am obișnuit. Altfel, mișto finalul din clipul de mai jos, no?

7 comentarii

  • Nici eu nu am nimic aia normali, insa eu am defectul (din punctul unora de vedere) de a generaliza. Ce se petrece in localitatile cu majoritati maghiare de 1 decembrie este scandalos, sa nu uitam cum au iesit ei sa il sustina pe tovarsul, sper sa nu gresesc, Beke.

  • Pai zic sa fim politic corecti, nu? asa suntem si cu musulmanii si cu ungurii, cei din urma se pisa pe noi de ani de zile, in curand urmeaza si musulmanii, le facem o moschee sa aiba si ei unde sa planuiasca un atentat.

    • Nu ma refeream la unguri atunci cand ziceam unguri. 🙂 Nu stiu daca ma intelegi. Vorbeam despre faptul ca normalitatea trebuie aprobata in tara asta, suntem extrem de grijulii în a proteja sentimentele minoritatilor, iar asta nu e un lucru bun atunci cand neglijam majoritatea. Eu n-am nimic cu ungurii, imi plac. 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.