web analytics
Fotbal intern

ProTV va televiza meciuri de la EURO 2016. Meciurile României, meciul zilei și de la sferturi în sus

Ippiiayo! ProTV va cheltui câteva milioane de euro pentru a transmite în țară EURO 2016. Moca! E bine mai ales pentru mine că m-am abonat la Telekom ca să mă uit la Dolce. Am 2 km de cabluri în casă, 2 telecomenzi, un telefon fix (!?) și o factură asigurată pe doi ani pentru că aveam impresia că nu o să mai transmită nimeni în afară de ei. În bună măsură și pentru că sunt prost.

Revenind. Am auzit, cu toate că nu e nimic oficial, că ProTV a cumpărat pachetul free to air de la EURO. Adică vor avea toate meciurile României, cel mai tare meci al zilei în fiecare zi de competiție și tot de la sferturi în sus. Adică, să fim serioși, ceea ce contează.

Asta e bine pentru că nu toată țara avea acces la EURO și pentru că, să recunoaștem, ProTV poate împacheta mai bine și Viitorul Dărmănești cu Sticla Orăștie decât DolceSport un România – Franța.

PS: Dacă am auzit prost, aia e!

protv

16 comentarii

 • Cristi, pentru comuna Lesinatii de Jos, poate comentariul protv – si pe moca e deosebit. Asa era si pentru mine la 18 ani. Acum, dupa un alt numar considerabil de ani si pahare de vin, pot sa ascult cu placere chiar si comentatorul maghiar decat mironica, mocanu & comp.

  Te rog sa numeri tu, daca te uiti la protv vara asta, cati jucatori a descoperit, promovat, titularizat si afirmat nea ilustrul lucea mucescu, nasul lui nea ovidiu. Se stie!

 • App de Dolce. Cum se misca netul, ca parca scriai ca aveai anumite nedumeriri inainte sa te abonezi? Si pe mine ma bate gandul tot mai puternic sa ma mut la Dolce, dar am 2 semne de intrebare: viteza netului si cablurile. Chiar nu se poate prin card? La 3 TV-uri cred ca as da 30 de lei doar pentru chiria receiverilor HD, cam cat abonamentul de la Digi. 😀

  • Dupa ce ca esti singurul din Europa care vede meciurile moca, complet gratis, mai ai si pretentii. 🙂

   • Mai du-te-n pula mea cu moca-ul tau cu tot. Platesti abonament obligat fortat pentru TELEVIZIUNEA NATIONALA si aia nu dau un meci? Parea mai putin prost cand nu mancai cacat.

    • Ia vezi cate televiziuni nationale din “EVROPA” transmit meciuri gen Mondiale, Euro, Champions League pe moca, si daca da, cam cat e abonamentul lunar. Ex: germanii sunt cam la limita rabdarii si suportabilitatii cu taxa TV

 • chiar ma bucur si sper sa nu fie doar un zvon. ProTV chiar stie sa scoata show din orice si sa faca orice sa para un mega event + am crescut cu vocile lui Costi Mocanu si Mironica din meciurile de Champions League. singurul dezavantaj, si stiu ca nu vina protv-ului, ar fi ca nu poti sa vezi, de exemplu, un Islanda-Austria.

  • Mocanu si Draghici sunt vocile despre care vorbesti. N-are Mironica nicio voce cu care sa fi crescut tu. 🙂

 • Macar ai tot sezonul de UCL , nu un meci pe saptamana si ala e al Barcelonei. Deci nu e in zadar abonarea la Telekom..oarecum.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.