web analytics
Fotbal intern

A promovat Rapidul, s-a îmbogățit familia Moraru. Scapă și de faliment?

Partea bună:

În Liga 1 revine una dintre echipele care chiar înseamnă ceva din punct de vedere sportiv, fotbalistic. Vorba aia, în 1923 s-a născut Ümit. Serios acum, mai bine să joace Rapidul în Liga 1 decât echipele artificiale născute doar din dorința unui funcționar public cu exces de putere la un moment dat. Sunt sătul de stadioane goale la chestii precum Voluntari, Chiajna sau ACJAEEA Poli Timisoara SRL.

E bine și pentru mediul în care lucrez, oricât de mult neagă ăștia care-s purtători de putere prin presa scrisă și pe la TV, echipele fără fani nu produc trafic, audiență. Nu îi pasă nimănui de Astra, de Chiajna și de Voluntari. Rapidul, chiar și din liga a doua, era mai citit decât e Astra după câștigarea trofeului.

Partea proastă:

Nu sunt convins că echipa va apuca să joace în Liga 1. Finanțatorii serioși de peste Prut sunt foarte aproape să conducă echipa spre faliment, unul pe care cu greu îl vor evita. Sigur, țelul lor acum este să pună mâna pe milionul de euro venit de la televiziuni, dar mă tem că-i cam târziu. Chiar și în situația miraculoasă în care vor dribla toate problemele administrative și vor juca de sezonul următor în prima ligă, tot nu îi văd bine.

Moraru a demonstrat că e doar puțin mai bogat decât mine, nu poate susține o echipă cu pretenții de prima ligă. Clubul a mers din împrumut în împrumut și ”investițiile” lui sunt doar promisiuni neonorate până acum. Mare minune dacă milionul ăla nu o să fie ”strecurat” în niște comisioane pentru întăririle dubioase care vor repopula fraudulos vestiarul din Giulești.

rapid

13 comentarii

 • ?pai da pentru cine:)
  Ca doar nu pentru aia de au recuperat bani.ai datorie 10 mil de euro? Cu 1.5 mil faci firma ca noua si o iei de la cap pana intervine justitia divina ca la Condrea

 • Vreti sa va invat 10 metode de a sifona 1 mil dintr-o societate in insolventa? Atentie dintr-o societate in care nu esti mana in mana cu adm judiciar! Sunteti naivi rau.nu exista lege mai buna decat legea falimentului/insolventa

  • Mai buna pentru cine? Pentru administratorii companiei in faliment/insolventa poate

 • Cristiane, la experienta ta sunt convins ca stii ca in cazul Rapidului nimic nu e ceea ce pare. Hai sa mai asteptam putin. 🙂 My 2 cents: vor fi depunctati.

  • my 2 cents, esti prost informat. hai sa punem un pariu pe un pumn in moalele capului, te tine?

   • Citez :
    ”sunt vertebrate cu corpul acoperit de pene, puf şi fulgi
    – au respiraţie pulmonară
    – sunt animale cu temperature corpului constantă (homeoterme)
    – la nivelul tubului digestive apar organe diferite: cioc, guşa (dilatare a esofagului), au
    un stomac triturator (pipotă) şi un stomac glandular
    – au cloacă
    – se deplasează prin mers, înot, alergat, sărit, zbor
    – au oase pneumatice, pline cu aer
    – se înmulţesc prin ouă
    – membrele anterioare s-au transformat în aripi
    – se clasifică după mai multe criterii: după regimul de hrană (insectivore – rândunica,
    răpitoare de zi – uliul, răpitoare de noapte – bufniţa, granivore – găina), după tipul de
    deplasare (înotătoare – raţa, picioroange – barza)”

    Se duce de râpă învățământu..

 • Rapid e in insolventa, poate scoate Moraru milionul din club?Asta e ca si aia cu profitul de zeci de milioane al lui Becali.Mai bine ramai pe fotbal, lasa economia…

  • Mai bine coboara tu de pe norisorul roz. Milionul poate fi sifonat. Iei un schiop de la Zimbru Chisinau cu 150.000 de euro, dai impresarului 50.000, ii mai dai schiopului 50.000 la semnatura si aia e. Cu 4 schiopi ai rezolvat milionul.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.