web analytics
Pariuri

”Proiectul 12.150 RON” pe meciurile de la Australian Open

Toată lumea e concentrată zilele astea pe Australian Open. Avem liderul mondial WTA, avem sau am avut și alte românce în competiție, avem jucători preferați dintre boșii ATP, ne mai place și de câte o rusoaică de prin WTA, știm noi un wonderkid pe care-l vedem explodând acum. Evident, mai și pariem. Pentru că de ce să nu facem bani de un Pagani Huayra nou-nouț, full option fără piele și navigație, dacă tot ne pierdem nopțile uitându-ne la Australian Open?

Așa că am de gând să fac acum ceea ce am mai făcut acum vreo patru ani, dacă nu mă înșel, pe la US Open. Adică să pun câte un bilet pe zi de cotă 3 și să plec de la 50 de lei. Dacă e câștigător, tot câștigul îl pun pe următorul bilet de cotă 3. Și tot așa, până când ajung la suma la care retrag: adică la 12.150 de lei în cazul Australian Open.

Ce înseamnă asta? Păi înseamna așa:

biletul 1: 50 de lei pe cotă 3
biletul 2: 150 de lei pe cotă 3
biletul 3: 450 de lei pe cotă 3
biletul 4: 1350 de lei pe cotă 3
biletul 5: 4050 de lei pe cotă 3

Și gata! Dacă iese biletul 5 încasez 12.150 de lei. Adică osutădoojunademilioane, că lăsăm 50 de lei la casierie. Merge? Merge! Vă anunț când iese primul bilet!

7 comentarii

  • Casele de pariuri au distrus toate sporturile. În plus, n-ai șanse să bați casa, mai ales de 5 ori consecutiv. Am un tovarăș care punea pe știință la pariuri: urmarea echipe/sportivi, se uita la milioane de meciuri, etc. Cu tactica asta, pierdea frecvent. Între timp a început să joace altfel: intră în agenția de pariuri, ia 5-7 coduri (de obicei fotbal) la oha și apoi pune rezultatele tot la oha, fără măcar să se uite cine e favorit/ă… Ce crezi? A început să câștige constant :)))))))

    • n-am o reteta, nu sunt geniu, n-am informatii ”negre”, n-am insinuat asta. e doar un joc, asa il tratez. aia cu pagani e gluma, evident. 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.