web analytics
Diverse

Profesorul ”patu’ sau patru” agresa studente. Dar câte studente s-au oferit să fie luate în teste?

porn-student-teacher-122441

Amuzantă întâmplarea cu profesorul obsedat sexual de la Iași. Omu’ era pasionat de studente și nu se lăsa foarte ușor în încercările de a le încoțopeni. Sigur, a fost arestat după ce o tipă l-a înregistrat în timpul conversației dulci, însă are un trecut excepțional. Ca să vedeți că omul era obsedat sexual pe bune:

  • în 2010 i-a explodat mașina, cu el la volan, iar SRI-ul a găsit resturile unui dispozitiv artizanal
  • la câteva luni după explozie a fost bătut-leșinat în stradă

E evident că totul s-a întâmplat tot ca urmare a propunerilor indecente pe care le făcea studentelor. Era poreclit ”profesorul patu’ sau patru” și nu degeaba. Nici atentatele nu l-au făcut să renunțe la sângele proaspăt de moldoveancă.

Dar eu nu mă pot abține să nu mă uit și după ușă. Am fost și eu la facultate (la vreo trei, fie vorba între noi) și am văzut fete care luau examenele mai ușor decât ceilalți. Un profesor de la FJSC, pe care se pare că l-am avut coleg de trust până de curând, s-a însurat cu o studentă. Un altul, nu îmi aduc aminte numele, era renumit că testa acoperișul clădirii cu amatoarele de examene ușoare. Sigur, profesorul de la Iași e un nebun și trebuie împușcăriat vreo 15 ani, dar sunt convins că dincolo de fetele pe care le-a agresat a primit și multe oferte de la cele care voiau să fie agresate pentru o notă de trecere.

Despre astea nu vorbim pentru că nu suntem sexiști, nu?

Un comentariu

  • E amuzant cât de ușor se pot lăsa prostiți unii profi de la FJSC. Am fost și eu pe-acolo și s-au dat doi la mine. Partea amuzantă e că unul a dat dovadă de un dram de maturitate după ce l-am refuzat și m-a lăsat în pace, în timp ce al doilea mi-a trimis mesaje compromițătoare (despre prima lui experiență sexuală, despre fanteziile lui cu mine) fără să-i fi dat undă verde. Ca jurnalist, să lași informația pe mâna cui nu trebuie e o eroare incalificabilă. I-am tăiat-o scurt: ”Domnu’, puteam trăi liniștită și fără aceste informații.” Dacă se gândea să mă pice, găseam eu unde să public conversațiile, cu tot cu replicile mele, ca să se vadă clar că nu i-am dat apă la moară.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.