web analytics
Diverse

Ce produse vreau să-mi iau mâine, la Black Friday eMAG

O să încerc să fiu pe fază când începe pentru că de data asta chiar am nevoie de unele lucruri și mă gândesc că ocazia-i cum nu se poate mai bună. Nu mă interesează alte site-uri, nu mă interesează decât să găsesc oferte la oamenii ăștia pentru că îmi place să îi distrug cu reclamații dacă nu se țin de treabă și nu-mi livrează produsele. Astfel, urmăresc site-ul eMAG mâine, 18 noiembrie, pentru următoarele:

emag

21 comentarii

  • Mi-e cam scarba de Black Friday, evident ca n-am prins ce imi doream. In special acel X-Box pe care il luam ca sa-l folosesc nu din alt motiv. Si scarba imi e pt ca sunt sanse mari sa fi ajuns la persoane care l-au luat doar pt ca era la reduceri si atat. Ia sa vezi de maine ce se umple OLX-ul… Ce sa mai zici cand vezi ca un alt blogger, NWRadu, pune la concurs un Ipad luat anul trecut de Black Friday despre care spune ca n-a avut chef sa-l desfaca.

  • Bine ca s-au terminat la timp promotiile, au “revenit” preturile la normal ca acum sa se dea din nou in jos de BF. wow! adica WOW!

  • Parca si anul trecut ti-ai cumparat ceas G-Shock. :)) Eu inca n-am facut lista, sunt unele lucruri care suna bine din ce au anuntat la Emag, dar in special vreau sa termin inca de pe acum cu cumparaturile de Craciun pt. familie si prieteni. La cum livreaza curierii, sper sa ma incadrez si sa ajunga pana de Craciun. 😀

    • Pai am vreo doua, mi le cumpar la reduceri de obicei, altfel nu as da 5 milioane pe un ceas, nu-s Vasile Turcu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.