web analytics
Fotbal intern

Problema lui nu e că a dat ”scăriță”

Nu știu de ce sunt unii dinamoviști atât de supărați pe Gicu Grozav. Serios, faptul că și-a bătut joc de echipa lui în meciul de Cupă, acolo unde a bătut în scârbă ”penalty-ul” decisiv, e departe de a fi cea mai mare problemă a lui.

Problema, de fapt, e a celor care au pretenții de la Grozav. El nu mai joacă fotbal, nenilor, de vreo 5 ani. De când a plecat în Cecenia, omul freacă băncile de rezerve în cel mai fericit caz. El nu e fotbalist, e persoană din anturajul fotbaliștilor. Are o medie de vreo 10-15 meciuri pe sezon. Și n-ar fi rău, doar că în meciurile astea a intrat precum nașul în vagonul de dormit. Adică pe final, când îți dă biletul și te trezește.

Despre goluri marcate mai vorbim? Hai să vorbim, că e amuzant rău. Iată:

 • primul sezon în Cecenia: 1 gol
 • al doilea sezon în Cecenia: ZERO goluri, dă 4 la Dinamo
 • al treilea sezon în Cecenia: 2 goluri
 • al patrulea sezon în Cecenia: 5 goluri
 • sezonul 5, la două echipe din Turcia: 2 goluri

Atacant, tată! Și e luat de bun de suporteri, e văzut drept salvator, vine cu declarații la mișto. E absolut fenomenal!

7 comentarii

 • Vă răspund pe rand tuturor, numai lu’ Florin nu-i mai răspund…știe el de ce.
  Bruno, CSA Steaua București a fost înființat în 1947 și de atunci își desfășoară activitatea neîntrerupt. Dacă te referi la secția de fotbal, aia e altceva. Nu e o echipă/club, ci o secție a CSA Steaua a cărei activitate a fost întreruptă prin “grija” generalilor corupți și a oierului infect. Întrebarea pentru mintea ta (pe bigudiuri) este: cum a reușit SC FC Fcsb SA să câștige CCE in ’86, dacă societatea a fost înființată în 2003?!?
  Domnului “Muie Dinamo” nu prea am ce să-i răspund că i-aș forța prea tare cei 6 neuroni și ar fi păcat să rămână doar in 2 pentru tot restu’ vieții sale total lipsită de importanță.

 • Eu nu cred ca va asteapta, cred ca vine dupa voi. Altfel e misteaux cum traiti in bula voastra ,”steaua nu mai exista de 15 ani.” Ce usor fugiti dupa fenta. Fcsb e Steaua fara nume, bine ca o echipa fatata acum un an a castigat in mintea creata a voastra cce in 86 😂

 • Ce cifre impresionante :)))))) A la Marica! Eu știu că Dinamo e un club cu fair-play și ne așteaptă pe noi să revenim în Liga 1. Abia atunci se vor lupta la titlu și la cupă. Ce e cu adevărat rușinos pentru câini, este faptul că deși noi nu mai existăm in Liga 1 de 15 ani, ei n-au reușit să ia încă 3 titluri în perioada asta… măcar să ne egaleze :)))))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.