web analytics
Fotbal intern

Proba de calificare-viteză! Beer Sheva – FCSB 1-2, primăvara e deja aici!

FCSB arată mai bine în Europa pentru că în Europa echipele nu pun 10 oameni în două linii în fața portarului. E destul de simplu, dar asta nu înseamnă că e și ușor. Pentru că tu vezi abia în minutul 70 că Tănase pierde fiecare duel fizic cu fundașii și că e imposibil să joci cu el acolo.

De asta mi-ar plăcea mie să fiți mai realiști, să nu judecați la impuls. Niță a apărat bine, însă faza din repriza a doua, aia la care fosila obosită de Grădinescu s-a udat, a fost un șut în piciorul lui, nu un reflex. Dică a mutat bine cu Gnohere, dar era o mutare de minutul 46, era evident că până atunci a fost o tâmpenie pe teren, nu e de lăudat normalitatea. Nu sunt absurd, dar m-am săturat de țara care medaliază normalitatea.

Cred că Nedelcu are 23.000 de recuperări meciul ăsta, îmi place să urmăresc fotbaliștii care nu se văd prin realizările clasice, dar care sunt incredibil de utili. Așa cum era, de exemplu, Pintilii în cuplu cu Bourceanu prin 2013, parcă. Sau 2014, nu mai știu.

Ca de fiecare dată și acum s-a mâncat mult rahat. Eu măcar am recunoscut, habar nu am ce raport de forțe e pentru că nu am văzut Beer Sheva. Dar am auzit specialiști pe la TV care mi-au făcut din rupții ăștia o super echipă. Și-s rupți într-un hal greu de deschis în cuvinte.

Cum se simte oare Bălașa? Că Planic ăla abia a venit și pare că e veteran cu 200 de meciuri la FCSB și 50 de selecții la națională. E mai sigur, mai bun, mai limpede, mai oricum. 🙂 A fost henț, dar l-a faultat nea Caisă ăla.

Nu există fotbalist care să evite atingerile mai mult decât Florin Tănase. Eu înțeleg, nu-l ajută fizicul, dar nu poți ajunge fotbalist bazându-te doar pe situațiile în care ai spațiu și mingea la picior. Nu sare la cap, nu bagă umărul, nu bagă piciorul, e cumplit de fricos.

De acum încolo o să îl numesc prost de pute pe fiecare specimen care mi-l laudă pe Enache pentru că ”aleargă”. Toți grașii au impresia că dacă ăla se agită ca o găină cu capul tăiat, dacă face două sprinturi alergând după mingi pe care le-ar fi interceptat dacă știa să se poziționeze, atunci ”aleargă”. Nu, el aleargă prost. Și nu aleargă deloc, în apărare e horror, lasă pur și simplu adversarul să fugă de lângă el, joacă la alibi.

Coman. WWOOWOWOWOWOWWO! 🙁

8 comentarii

  • Cristi …..Steaua …fcsb…a jucat ca un ( o ) rahata ( a ) …fara mot …..intra motul ( varf ) si da gol !

  • Stii ceva de Artur Jorge? Pe bune intreb, ce-i cu el? Stiu ca a fost lemn in primu meci, da chiar sa nu mai prinda niciun meci macar rezerva de mai bine de o luna?

  • Despre arbitraj nimic? A fost sublim, doar comentariul de la ProTV a reușit totuși să fie mai abject decât acesta.

      • A fost penalty zic eu, gurile rele zic că ar mai fi fost și un gol anulat degeaba, as mai zice că Budeacu merita roșu la simularea aia ordinară din final, pe Coman îl scoteam afara daca eram antrenor, nu e ba posibil așa ceva, am crezut că decolează de-a binelea la una din simulări.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.