web analytics
Fotbal intern

Primul transfer al Stelei: Bâtfoi, atacant care a jucat în Liga 1 sezonul trecut

Vorbeam despre transferurile Stelei. Iată transfer: Marius Bâtfoi, fotbalist format în Ghencea, a semnat cu Steaua și s-a prezentat azi la reunirea lotului sub comanda lui Lăcătuș. Știrea e pe ProSport.

Am venit aici pentru că e un proiect interesant, am venit pentru că sunt suporterii alături de echipă, alături de adevărata Steaua. Aveam oferte de la liga a doua, dar între ce e acum la Steaua şi ce e în liga a doua nu mi se pare o diferenţă prea mare. Eu am copilărit în Ghencea, de la şase ani am jucat acolo. Rămân la Steaua toată cariera”, a spus Bâtfoi pentru ProSport.

Bâtfoi a jucat sezonul trecut, în a doua parte, la ASA Tg. Mureș în Liga 1 după o primă parte în care a fost om de bază la CS Balotești, în liga secundă.

10 comentarii

  • Bun transfer numai ca problema este ca nu trebuie sa ne raportam la liga IV ci la promovarea in liga III. Academia tocmai a anuntat ca l-a transferat pe I.Voicu (oficial). Stelisti adevarati, habar n-am: M.Croitoru, Cristocea, Banel (Cristi probabil stie mai bine cine din fosti FCSBisti sunt Stelisti adevarati)- de astia e nevoie sa te lupti cu Maftei, Voicu, Pancu sau D.Nicolae. Si stai sa vezi ce-o mai veni…

    • Din punctul meu de vedere Steaua a pornit cu o idee clara, aduce la echipa si foloseste doar tineri. Nu cred ca a fost contactat vreun stelist din generatia trecuta de catre conducerea CSA iar acesta a refuzat o eventuala propunere de a se alatura echipei.

  • Super-veste! Doamne ajută să mai fie. La un moment dat, era printre tinerii care promiteau, dar s-a întâmplat ceva și nu a mai confirmat la nivelul la care ne așteptam cu toții.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.