web analytics
Fotbal intern

Primul sfat pentru Stelu: nu te lua cu Torcida Split!

Veste extraordinară pentru Dinamo București, așa cum clubul lui Ionuț Negoiță n-a mai primit de foarte multă vreme. Azi, Stelu Filip și-a făcut bagajele și va pleca, zice-se pe TelekomSport, la Split. Acolo va semna cu Hajduk, club care a fost păcălit din punctul meu de vedere să plătească vreo cinci sute de mii de euro pe unul dintre cei mai slabi fotbaliști din istoria lui Dinamo, cu siguranță cel mai slab căpitan de echipă din istoria acestui club.

Vestea e bună pentru Dinamo, probabil e bună și pentru Steliano Filip, măcar un an de contract încasează înainte să își dea seama ăia ce au făcut.

Problemele pot apărea însă pe alt plan. Pentru că am văzut că în perioada petrecută la Dinamo, Steliano Filip era cam cel mai tare în gură atunci când venea vorba despre conflictele cu fanii. El țopăia, înjura, sărea la bătaie cu ăștia de prin galerie. Așadar, sfatul e să se abțină de la lucruri de genul ăsta cu Torcida Split dacă vrea să aibă tatuaje doar pe palme și coapse, nu și pe frunte.

Dar părerea mea e că se vor înțelege de minune acolo, Filip a ajuns să joace sub culorile pe care le iubește de mic!

6 comentarii

  • Si inca ceva…de unde stii tu ca suporterii care fac parte dintr-o galerie sunt “homlesi”…?!? Homeless esti tu la creier…

  • Ce să-ți mai povestesc și cu frica asta de ultrași. Așa era corsicanu’ la Rapid. Trebuiau jucătorii să-i dea socoteală fomistului. Nu e frumos să te iei cu iei, da’ nici să ajungi să te tragă la răspundere niște homleși nu e normal

    • Faci o comparatie idioata…corsicanu e un tigan si atat. Nu poti compara o peluza precum cea a lui Split cu gasca unui tigan.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.