web analytics
Diverse

Primul sezon la FM17: campion cu Viitorul

Am terminat primul sezon din Football Manager 17 și am câștigat campionatul, fără mari probleme, cu Viitorul Constanța. Sau ”puștii lui Hagi”, după cum neinspirat s-au gândit oamenii să le zică celor de la Viitorul. Am dominat categoric sezonul regulat și am intrat cu vreo 7 puncte avans în playoff. Acolo a mers mai greoi, chiar dacă am bătut la Dinamo și la FCSB ca la hoții de cai, dar tot am terminat primul cu cinci puncte avans. Puteau fi mai multe, dar am ieșit campion cu două etape înainte de final și ultimele meciuri le-am jucat cu rezervele. Am pierdut 2-1 cu FCSB (Tudorie dublă 🙂 ) și am făcut egal cu Chiajna. Câteva detalii:

 • Purece a fost cel mai bun mijlocaș din Liga 1 și cel mai bun pasator al meu. Ah, și cel care a vândut cele mai multe tricouri, peste Iancu, Chițu sau Benzar.
 • I-am luat cu succes pe Păun de la CFR, pe Grădinaru de la Chiajna și pe Hanca de la Dinamo. Hanca a fost cel mai bun transfer al sezonului.
 • Florinel Coman a rămas până la urmă cel mai bun marcator al meu, dar departe de titlul de golgheter în Liga 1.
 • I-am vândut pe bani mulți de tot pe Nedelcu la Sporting și pe Răzvan Marin la Leicester. Vreo 8 milioane în total, dar am dat destul de mult pe Păun, Hanca și pe Grădinaru.
 • Acum au oferte bune pentru a pleca Tîru și Ganea. Pe primul l-aș da, că o să iau vreo 3-4 milioane, pe al doilea aș lua bani puțini și n-am alt fundaș stânga bun în vedere.
 • Transferuri importante prin Liga 1 au mai fost Dennis Man la Juventus Torino și Andrei Ivan la Roma, dar rămas sub formă de împrumut la Craiova.

15 comentarii

 • La mine a castigat detasat campionatul chiajna in al doilea sezon dupa ce eu plecasem de la fcsb la liverpool. Are multe chestii nerealiste cum ar fi accidentarile si umflarea unor echipe total aiurea..in rest oricum nu s a schimbat nimic de la fm15 pana acum.

  • Chiajna este amuzanta,am vazut playoff-uri fara Steaua,Viitorul,Astra,Dinamo sau Craiova dar nu fara Chiajna :))

    • Era un atacant nu mai stiu exact numele ca nu cunosc echipa chiajnei asa bine care la mine a iesit golgheter cu cate 30 goluri pe sezon…de asta zic ca e exagerat..din moment ce nici nu auzisem de el.macar pe ivan l a vrut barca:))))

 • Daca vrei sa castigi CL cu o echipa din Romania doar du-te la Craiova si joaca cu Rotariu-Tudorie-Ivan in atac am reusit sa castig in 2018 iar Rotariu si Ivan au plecat pe 150 de mil. =))

   • “I-am vândut pe bani mulți de tot pe Nedelcu la Sporting și pe Răzvan Marin la Leicester. Vreo 8 milioane în total, dar am dat destul de mult pe Păun, Hanca și pe Grădinaru.”
    “Transferuri importante prin Liga 1 au mai fost Dennis Man la Juventus Torino și Andrei Ivan la Roma, dar rămas sub formă de împrumut la Craiova.”

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.