web analytics
Fotbal extern

Primul Kinder Surprise real de la CM 2018!

Ce ritm, nene! Cât s-a putut alerga în meciul ăsta nu s-a alergat în toate celelalte de până acum. Și asta pentru că, am eu vaga impresie, nemții nu se așteptau ca Republica Moldova a Americii să vrea să joace încă din start. Că a fost un deranj în primele minute pentru ocupanți cum rar am văzut, Boateng își făcea cruci în momentele de respiro. Ce viteză, nene! Frumos, impresionant.

Mă tot țin să zic asta despre om, deși vor sări microbiștii de Stanleybet cu cifre, cu statistică, cu desene și geometrie în spațiu prin care să-mi arate că mă înșel. Băi, nene! Pe Muller vă dau cuvântul meu de onoare că nu l-aș lua la echipa mea nici dacă aș antrena în liga a cincea din România. Nu știu, că probabil a fost productiv, însă mi se pare cel mai mare anti-talent dintre fotbaliștii de top pe care îi are Germania în ultimii ani, e o combinație între Victoraș Iacob și Țucudean ăla de la Dinamo, ceva horror. Nu mă interesează câte goluri a dat, eu vă zic ce văd.

Ce înseamnă și fotbalul ăsta la nivel de echipe naționale. Dacă vă pun să vă faceți echipă, nu cred că e post pe care să luați un mexican în fața unui neamț. (Mă rog, cu excepția lui Muller-eficientul, pe el nu l-aș lua nicăieri) Și, cu toate astea, Mexic a avut o grămadă de momente în care părea că e echipă de club, așa bine se găseau, așa de bine își aveau învățate temele, erau desenate trasee pe fază ofensivă de parcă au avut cantonament de vară împreună.

RIP Ozil! Ultimul jucător pe care l-a driblat a fost Moți, acum câțiva ani, când juca împotriva lui Ludogoreț în Liga Campionilor. Las-o dracu… Chiar, mai știți vreunul ceva de Khedira? A rămas în fotbal după ce s-a retras, acum 3 ani? Și-a deschis o academie, ceva?

Sigur, ca și în cazul Franței sau al Argentinei, prestația de azi a Germaniei nu trebuie să ne transforme în talibani. Nu e, neapărat, un indiciu că nemții nu se pot bate pentru titlul mondial. Deși dacă luăm în calcul că ei vin după o serie de meciuri amicale în care au gâfâit…

Comentatorul a zis că asta e a doua bombă a Mondialului, după egalul Argentinei cu Islanda. Mie mi se pare incomparabil mai tare ce au făcut mexicanii. Ei nu doar că au bătut, dar au și jucat fotbal. Islanda a speculat niște momente și a avut bulan cu carul. A, că s-au apărat super aglomerat în ultima jumătate de oră? Păi, oricine ar fi făcut la fel. Dar cât au jucat, chiar au arătat că știu fotbal de top.

4 comentarii

  • Ii dau dreptate lui delirium , domnule Cristian Scutarii, azteci de care ziceți dumneavoastră , da in prima repriza au alergat foarte bine si in afara de golul acela ce ocazia au mai avut azteci dumneavoastră, asta in prima repriza. In a doua repriza , panzerele a fost peste aztezi, li sa terminat combustibilul la azteci, panzerele in doua repriza erau in careul aztecilor . Azteci erau termina-ti din punct de vedere a condiției fizice si daca mai stai in propriul tau careu pe jos mai mult ca sa te aperi si ca ti se termina combustibilul. Intradevar recunosc nici jocul panzerelor nu mia plăcut au jucat foarte slab. Dar cu totul ca au jucat prost panzerele au avut 2 bare prin Toni Kross+ ca in a doua repriza erau peste azteci. Echipele mari se mobilizează mai greu decât echipele mici. Sa vedem in următoarele meciuri cum vor începe mecanismul sa funcționeze la panzerele, nu ca eu țin cu MANNSCHAFTUL la fiecare mondial sau european, dar îmi place cum joaca aceasta echipa a mannschaftului si aici ma refer si la Argentina, Brazilia sa vedem cum își vor da drumul la următoarele meciuri. Si sa sti-ti ca daca facem o comparație intre formația Mexicului si a Brazilieni nu-i mare diferență, sunt cam la fel, poate au mexicani o mobilă alba. Daca nu-l va câștiga panzerele acest mondial,
    una dintre următoarele mondialuri care sper sa se dispute si in Germania să-l câștige panzerele cat de curând in următori 10-15-20 ani. Alles gutte.

  • Muller… un nume care e cam antitalent. Nu l-am prins pe marele Gerd dar din povestile batranilor, asa antitalent cu sange rece nu a mai avut Germania…pana la Thomas.

  • S-au retras cateva piese cheie din echipa aia care a defilat in ultimii 10 ani, sa zicem. Mexic ca nationala a reprezentat mereu o echipa frumoasa, cu jucatori spectaculosi, tehnici. In plus, suntem intr-o era in care nu prea mai poti surprinde cu nimic in fotbal, tactic mai ales. S-a vazut ca si antrenorul a pregatit meciul excelent, au avut ocazii sa inchida meciul in repriza a doua. La nemti am vazut o lipsa crasa de creativitate in ultimii 25 de m… sau, ma rog, le lipsesc jucatori care sa inventeze ceva acolo. Ca nu le-a mai mers doar cu presiunea imensa pe care obisnuiesc sa o puna pe apararile adverse. Nici flancurile nu au mai mers ca pe vremuri. E devreme de dat verdicte dar cred ca nemtii anul asta nu mai par favoriti.

  • scuti ai vazut alt meci? anti joc total mexic… doar pe contra… au ingropat fotbalul, sobolanii astia verzi. cum sa dai gol cand erau toti mexicanii in careu… disperati total. dar lasa ca tot panzerele iau mondialul ! muller e problema?… wenger, mi-a mancat viata… bagat muller varf, si reus titular. aiurea ca lipseste gotze… trebuia convocat chiar daca nu e in forma.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.