web analytics
Opinie

Prima pagină de 1 milion de euro

De Crăciun trebuie să fim mai buni, căci așa ne zice reclama de la TV, nu? Eu am fost bun pentru că am dat niște pachete tinerilor fotbaliști de prin țară, așa cum tot fac cu ajutorul vostru de vreo doi ani de zile. Voi ați fost mai buni, probabil, fiecare în felul lui. Unul s-a împăcat cu un prieten cu care se certase, altul s-a dus să facă voluntariat în Asia de Sud-Est. Fiecare în felul lui, cum spuneam.

Dar gesturile noastre bune nu se pot compara cu cel făcut de Gazeta Sporturilor, ziar care a dat un cadou de circa un milion de euro. Cum cui? Unui antrenor din fotbalul românesc, lui Laurențiu Reghecampf.

Și nu glumesc cu milionul. Sigur, poate să fie un milion, poate să fie mai puțin de un milion, dar poate să fie mai mult de un milion. Dar cadou cu siguranță e. Și unul foarte important.

Haideți să explicăm. La fix 30 de minute după ce se termina meciul FCSB – CFR Cluj, pe site-ul GSP apărea o știre nesemnată care îl dădea pe Reghecampf noul antrenor al vicecampioanei. 🙂 A doua zi, deși numele lui Reghecampf era pomenit o singură dată de Becali, dar și atunci ca să explice cum nu sunt șanse să vină la echipă, a doua zi a apărut prima pagină în forma asta.

Luați în calcul toate datele problemei, da? Dică nu era încă dat afară, Becali spunea că Reghecampf nu poate să vină pentru că discută cu alte cluburi, variantele Teja, Iordănescu și Alexa erau din nou pe masă. Și, cu toate astea, cel mai pe print ziar din România a făcut prima pagină în felul ăsta.

Hai, sunteți băieți deștepți? Cine se prinde care este motivul pentru care GSP ar face așa ceva? Că, până la urmă, pare o gafă inexplicabilă, nu? Cum să își ia țeapă, ditamai beneficiarul produsului finit al muncii lui Schweighofer, publicând așa ceva.

Continuăm la comentarii, aici sau pe facebook, chiar sunt curios să văd dacă ați prins mecanismele, dacă vă dați seama cum funcționează relațiile reciproc avantajoase. 😀

12 comentarii

  • Pai am inteles…. ALurile din golf atata pot… dar in Europa mai exista vreun club care sa nu stie cum merge treaba? si 2 – In GSP-ul ala sunt totusi si jurnalisti adevarati (in acceptiunea mea). Nu e NIMENI dintre grei sa ii la la suturi? Prima pagina trece asa… Un Buzarin, Geambasu sau chiar nea Ovi?(ori sunt eu naiv ?)

    • Sunt foarte multi super jurnalisti acolo, da. Dar n-are legatura. Si, o sa ramai surprins, dar manevrele astea merg si in Europa, nu doar in Golf.

  • O primă de sfârșit de an frumoasa și neașteptată pentru jesepe. Oare cat costa o asa reclama? Banii se încasează la semnarea ctr-ului de către marele antrenor sau în avans 100%?

    • Nu, nu sunt manevre asa ieftine. Nu plateste REghecampf ziarul. E doar o combinatie de slugarnicie cu naivitate si cu speranta ca o sa fie bine pe viitor, ca are Ana grija.

  • E simplu… Străinii care îl vor au văzut pagina și acum plusează la salariu. Pt ca e cu siguranță un club în care factorii de decizie au iq unui bocanc, deci clar ceva de mana a treia. (sparta?!?!)

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.