web analytics
Fotbal intern

Prețurile biletelor la Steaua – Rapid. Și când vor fi puse în vânzare

Iată toate detaliile de care aveți nevoie:

Peluzele nord și sud: 15 lei
Tribuna 2: 20 lei
Tribuna 1, inel 2 și 3: 25 lei
Tribuna VIP: 30 lei

Biletele vor fi disponibile începând de azi pe www.bilete.ro. Începând cu 10 aprilie 2018 biletele vor fi puse în vânzare în Ghencea și în Giulești. Începând cu 13 aprilie, biletele vor fi disponibile și la Național Arena.

Programul caselor de bilete:

10, 11, 12 aprilie:

 • casele stadionului Steaua: orele 12:00 – 19:00
 • casele stadionului Giuleti: 12:00 – 19:00

13 aprilie

 • casele Național Arena (pentru tribuna 1, doar gazdele) – orele 12:00 – 19:00
 • casele Național Arena (pentru peluza 1, nord, doar oaspeții) – orele 12:00 – 19:00
 • casele Național Arena (pentru peluza 2, sud, doar gazdele) – orele 12:00 – 19:00

14 aprilie

 • casele Național Arena, strada Maior Coravu, doar gazdele – orele 12:00 – 19:00

Fanii Rapidului au la dispoziţie 12.000 de bilete.

18 comentarii

 • Voi fi prezent. Normal ca imi iau la “vip”, e ieftin ca braga. Ma gandesc ca evenimentul asta va misca multe in fotbalul nostru. O sa le pice tuturor fisa, vor baga la cap cum sa-si fidelizeze suporterii si in acelasi timp sa invarta si un ban cinstit. Mi-am dorit ca vocile suporterilor si a presei sa conteze in schimbarea deciziei de a se organiza la mizeria de stadion din Chiajna insa, sincer, nu am avut prea mari sperante. Acum ma visez la un 35000 de spectatori pt ca s-au pus in miscare niste mecanisme de promovare cu sanse mari de reusita. In primul rand e “ceva” fata de “nimic” si, printr-o logica simpla, asta e prima cheie a reusitei acestui eveniment. Sunt absolut convins ca vor veni multi spectatori care nu sunt neaparat fani dedicati CSA. Se vine pt spectacolul galeriilor.
  In mod normal ar trebui sa castige Rapid insa publicul va avea un cuvint important de spus.
  Nu mai zic ce unghii in gat isi vor baga m.m. si g.g. Sunt chiar curios daca vor debita ceva sau vor recunoaste cu fair-play ca au gresit.

    • Un pic de minciuna nu strica, face parte din tactica de “laudare a marfii”, ca la Obor.
     Io ma bucur de treaba asta, insa din pacate va fi doar una cred, pana ce se ca ajunge in Liga 1. Tot nu sunt convins ca Petrea e omul potrivit acolo dar, cine stie, poate se sa pe brazda. Oricum e nevoie de oameni mai iscusiti acolo, raman la parerea mea. Acum, cu incaltatorul, s-a reusit un “small victory” care va ramane in istorie. Au mai fost audiente record in ligi inferioare; tot Rapid dar in Liga a 2-a (Divizia B), cand se umplea “Republicii” pana la refuz. N-am prins, de ce sa ma ..c pe mine, dar am auzit povestiri de la rapidisti mai “in etate”. Era greu de inteles cat de loiali erau suporterii rapidisti. Acum daca se depaseste pragul de 30000 pt un meci de liga a 4-a… Pai, pana mea, acum cativa ani puteam sa jucam si noi la nivelul ala 😀.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.