web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Prepeliță și Chipciu au venit cu donații noi pentru copii în campania ”Ajută-i să crească!”

Fotbaliștii echipei naționale a României continuă să dea dovezi că sunt oameni buni și au revenit cu o altă serie de donații. După ce mi-a dat deja patru perechi de ghete, Alexandru Chipciu mi-a mai dat o pereche Nike nou-nouță. La fel și Andrei Prepeliță, cel care a reacționat cu super mare deschidere la campania noastră și a oferit o pereche de ghete Adidas.

Le mulțumesc în locul vostru și îi asigur, ca pe fiecare om care a contribuit până acum, că totul va ajunge la copiii care au cu adevărat nevoie de ajutor. Și mă bucur să văd că lucrurile merg bine și că voi putea spera, pe bună dreptate, să ajungem la 100 de copii în următorul an, atât cât plănuiesc să fie prima parte a campaniei.

Ghetele oferite de Andrei Prepeliță

Ghetele oferite de Andrei Prepeliță

Ghetele oferite de Alexandru Chipciu

Ghetele oferite de Alexandru Chipciu

Urmează și alte donații importante de la oamenii normali, ca mine și ca voi, dar și de la fotbaliști. Alexandru Maxim a venit din Germania la echipa națională cu ceva pentru cei mici, vă voi arăta zilele următoare. De asemenea, Andrei Prepeliță ne-a oferit și un tricou al lui de la Rostov, tricou pentru care inclusiv eu voi licita pentru că îmi place mult. Urmează și alți fotbaliști, vă voi informa la momentul potrivit.

Mulțumesc, sunteți tari!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.