web analytics
Diverse

Pregătește cu cap achizițiile (P)

Pregătirile pentru creșterea unui copil sunt, în ceea ce privește planificarea achizițiilor, precum cele pentru mobilarea unui apartament nou. Sunt extrem de multe lucruri de luat în seamă, foarte mulți cei care îți oferă cele necesare și asta produce suficiente dileme. Precum cea în cazul alegerii unui premergător, adică instrumentul care va asista primii pași făcuți de copilul tău. Premergătorul, susțin cei care se pricep la asta, trebuie să fie construit din materiale de calitate, ușor de transportat/pliat și să aibă accesorii care să capteze atenția celui mic. Și pentru asta există varianta online a magazinului Noriel, acolo unde sunt câteva variante.

Puteți să vă uitați la un premergător Bretoni care costă 237 de lei. Este un premergător cu patru roți care poate fi ajustat pe înălțime în trei poziții și care este dotat cu o jucărie muzicală alimentată cu baterii de tip AA. Materialul este lavabil, iar premergătorul este dotat cu un dispozitiv care poate limita viteza de deplasare, plus un opritor de siguranță la marginea scării. Este recomandat de producător pentru copiii cu vârsta între șase luni și un an care cântăresc maximum 12 kilograme. De asemenea, există și o altă variantă, mai scumpă. Vorbesc despre ceea ce se numește Chicco Band Baby și la 349 de lei este unul dintre cele mai scumpe din ofertă. Dar asta cu un motiv. Premergătorul vine cu reglare pe înălțime în trei trepte, adică va fi potrivit pentru ritmul rapid în care va crește copilul tău. Este rigid și bine căptușit pentru a oferi un suport corect șezutului și spatelui celui mic și este dotat cu un buton tip ”dublă siguranță” pentru prevenirea închiderilor accidentale. La capitolul ”entertainment” remarcăm o jucărie electronică care poate fi folosită pentru un număr mare de activități, care produce efecte vizuale și auditive.

Variante sunt suficiente pe site-ul Noriel, însă ca de fiecare dată vă recomand documentarea din cât mai multe surse înaintea unei achiziții. Explic asta, ca de fiecare dată, prin faptul că folosirea necorespunzătoare a unor produse importante în creșterea și dezvoltarea copilului poate produce pagube ireversibile. Și, cu toate că pare ciudat, este și cazul premergătoarelor. Pentru că unul poate mai ieftin, care nu respectă standardele industriei, poate influența în mod negativ mersul celui mic. De asta există magazine cu renume, de asta există producători cu renume, pentru că produsele vândute/concepute de ei au fost testate și sunt cunoscute tocmai pentru că respectă standarde.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.