web analytics
Fotbal intern

Poveste cu minciunile FCSB, descoperite de UEFA. Și cu adevărații The Spur Cats

Acum câțiva ani, FCSB avea o problemă cu subiectele din ProSport. Așa că a decis să retragă acreditările pentru ProSport, lucru care nu ne deranja foarte tare. Însă, în primăvară, mințile luminate cu becul halogen au luat decizia că ProSport n-are acces nici la masa presei pe ”Stamford Bridge”, la returul cu Chelsea din Europa League.

Deci ei, FCSB, făceau regulile într-o competiție UEFA. A fost nevoie de un telefon la reprezentantul UEFA trimis la meci, om care a rămas șocat când a auzit că un nene de la un club de fotbal interzice accesul jurnaliștilor la un meci din Europa League. A contactat FCSB, iar cei de acolo, curajoși, au zis ceva de genul că am cerut noi prea târziu și că, desigur, nu au mai avut acreditări și pentru noi.

Omul de la UEFA a venit la noi cu un pachet cu acreditări, acces la zona mixtă, cam tot ce poate avea presa nevoie și și-a cerut scuze că o competiție de asemenea anvergură e pătată de munca unor asemenea amatori.

La masa presei, ce să vezi? Prieteni ai oficialilor FCSB, băieți de la companii diverse din România, jurnaliști de la publicații românești care n-aveau treabă cu fenomenul, nu scriau despre sport. Și, ca să fie totul complet, trei locuri pentru un singur jurnalist de la actualul amp.ro. El era unul, celelalte două locuri erau ocupate de prieteni. Au venit oamenii la meci, deh!

Așa, ca o poveste din trecutul relației cu ”cel mai mare club de fotbal din România”. Și se supărau când presa le zicea, în discuțiile ”ochi în ochi” din cantonamentele de pe tărâm britanic, The Spur Cats. Lor, celor din conducere, jucătorii au fost mereu în regulă.

7 comentarii

  • Interesant. Cam asa ajung tot felul de nespalati sa se laude cum au vaxut ei meciul la oficiala. Si cum o fi la meciurile cand sunt gazde.

  • Tu vrei sa-mi spui ca voi sau Ziare.com ar avea parte de acelasi tratament ca gesepeii care, dupa ce mint cu nerusinare ca jucatorii Stelei n-au purtat banderole negre la meciul cu Venus, nu-si prezinta public scuze?!? Adica, va lasa oieru’ sa-l faceti praf dar va interzice Memesita? Mi se pare destul de putin probabil…

  • Aatfel de comportamente sunt in categoria “de regula” la aceasta societate nenorocita care a distrus Steaua Bucuresti. Nu definitiv, dar ne-a dat inapoi cu 20 de ani. Acest oier semi-analfabet care a virusat mass-media si care acum este incurabil nu are nicio limita: faptul ca v-a interzis pe voi este una dintre cele mai mici abuzuri. Sa nu uitam momentele cand il lua la bataie de fata cu jandarmii si camerele TV pe negru’ ala care facea emisiunea ai de satira, ulterior spunand ca nu-i pare rau. Tot neamu’ asta de albanezi nenorociti e la fel. Nelu Becali scuipa moderatorii prin studiouri…

    • Lucrurile astea nu plecau de la Becali, tocmai. In cele mai multe cazuri, cand presa era interzisa, Becali ii obliga pe MM si pe restul sa revina asupra deciziei. E vorba despre puterea pe care credeau ca o au cei de sub el.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.