web analytics
Fotbal intern

Poli Timișoara – Steaua 0-1. Probabil cel mai slab meci de fotbal al sezonului

Între minutul 20 și minutul 45 am ațipit de trei ori. Din redacție, nu de acasă, să ne înțelegem. Fotbal mai slab n-am văzut de multă vreme, e penibil produsul numit Liga 1. Și în tot acest timp, e un trepăduș de la LPF care se ceartă cu jurnaliștii pe Facebook în loc să-și pună țeasta aia seacă la contribuție pentru a aprinde cumva competiția asta moartă.

Aganovic, săracul, merită o mărire de salariu pentru ceea ce face la echipa asta. Să pleci din România din postura de golgheter al Ligii 1 și să te întorci ca să joci fundaș dreapta și fundaș stânga, ei bine, ăsta merită 15.000 de eypo pe lună.

Îmi explicați și mie care poate să fie explicația rezonabilă pentru care cluburile sărace lipite, precum Timișoara, aduc fotbaliști din străinătate. Evident, sunt mai scumpi decât cei români și, mai evident, sunt cel puțin la fel de morți. Dacă nu se spală bani prin asta, care e motivul real pentru care îl aduc pe șchiopul ăla de Pedro, spre exemplu? De ce nu joci cu un copil?

Golubovic e un băiat cinstit, sunt convins, însă nu. Nu! Chiar nu e cazul să pui spectatorii să vadă cum se zbate 90 de minute pierzând absolut fiecare duel în care e implicat. Despre goluri nu mai vorbim, el are un singur șut pe poartă în 15 meciuri. I-a pus-o Jakolis pe cap în 6 metri, dacă nici de acolo nu dai gol…

Jakolis e aproape să fie afectat de incompetența lui Reghecampf. Îi zic incompetență, că aici nu mai e cazul de altceva. Când vezi că îl nenorocești pe Enache jucându-l fundaș dreapta nu poți să faci același lucru și cu Jakolis. Omul nu e fundaș dreapta, a zis-o cu gura lui la sosirea în București, chiar dacă a fost politicos.

Păcat de Doman, fostul mare talent al Argeșului, fotbalist care s-a ratat mai rău decât au făcut-o alții. A jucat frumos în seara asta, gleznă fină.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.