web analytics
Fotbal intern

Poli Iași – Steaua 0-2. Tamaș bea de stinge și joacă fotbal de rupe

Sărmanul Boiciuc, mă întreb ce trebuie să ai în cap pentru a intra în halul ăla la un alt fotbalist. Înțeleg greșeala, au fost multe faulturi dure la care autorii n-au intenționat să rupă, dar aici a fost prostie. Nu intenție, ci miserupism, a zis că îi arată el lui Mircea Dan Ion Cristi Ovidiu Popescu cine e Boiciuc din raionul țâșpe al Chișinăului. Tont!

Ce tare e Tamaș, am râs la gol. Cum, mă? Să te înjure un popor, să te arate la gazetă cum ești beatpișatpetine prin Centrul Vechi, să te amenințe bre nea Gigi că te dă afară și tu să dai bartai dita câta frumusețea aia de gol la primul meci? Asta e, ăsta e el, nu ne rămâne decât să ne imaginăm ce-ar fi fost cu el dacă nu era bețiv.

Enache e la fel de țărână și mijlocaș dreapta, pare-se. Bine, omul oricum e în altă lume, el e fashion, e dandy, super relaxat, își face saloane de frumusețe, vorbește la Acasă TV despre stilul lui, despre cum îi place să fie în trend, fotbalul e un bonus, un hobby. De multă vreme n-a mai avut Steaua un asemenea inutil. Pentru că mai sunt jucători slabi, dar măcar îi vezi că mor pe teren, încearcă să compenseze faptul că-s de lemn prin efort, prin chin.

Golubovic e un fotbalist bun, util, unul care se bate foarte mult, necesar în joc. Capacul de WC este un obiect util, unul fără de care ți-ar fi greu, necesar în baie. Bendixul e foarte util, bun, sunt motoare care n-ar porni fără el.

Man e fricos și nu ar trebui să fie. Am văzut asta și în alte meciuri, însă și acum a preferat să caute soluții să paseze din poziții în care ar fi putut încerca șutul. Pasa aia spre Achim din a doua repriză n-avea niciun rost, terenul era ud, ploua, șutul mergea la fix acolo. Probabil că încearcă să fie disciplinat, crede că Reghecampf va aprecia mai mult asta decât îndrăzneala și probabilul eșec. Golul e formalitate, nu se pune.

În ciuda victoriei, pe mine nu m-a convins jocul. Să ai un om în plus tot meciul și să te zbați în halul ăsta nu-i ok. Și zbaterea ca zbaterea, însă ei n-au avut ocazii. Asta pentru că nu există nici măcar o încercare tactică ieșită din banal, Reghecampf e noptieră. Noroc că are proștii lui pe net care-l apără.

tamas

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.